in

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο ή δράστιδα της επίθεσης με το θειικό οξύ

Λίγο πριν τις 9:00 έφτασε στο δικαστήριο η 37χρονη δράστιδα της επιθέσης με βιτριόλι όπου σήμερα θα απολογηθεί για τις πράξεις της.

Αν και έχει προϊδεάσει τόσο την κοινή γνώμη όσο και την Ιωάννα Παλιοσπύρου λέγοντας ότι εσύ ξέρεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι παραμένει άγνωστο αν θα αποκαλύψει τους πραγματικούς λόγους στο ακροατήριο.

Πιθανά να ισχυριστεί ότι υπάρχουν προσωπικοί λόγοι για τους οποίους δεν θέλει να το αποκαλύψει. Αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες Θα ισχυριστεί σίγουρα είναι ότι δεν έριξε δύο λίτρα βιτριόλι αλλά μία ποσότητα γύρω στα 150 200 ml όσο μία κούπα. Ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση αλλά να την τραυματίσει και να την σημαδέψει.

Διαφήμιση

Η 37χρονη αναμένεται να δεχτεί βροχή ερωτήσεων από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, που αναζητά το πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι αλλά και το εάν υπήρξαν πρόσωπα που μπορεί να τη βοήθησαν στο ζήτημα αυτό.

Όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις στον πρώτο βαθμό οι ποινές είναι βαριές και ικανοποιούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Αναμένεται να πάρει μία ποινή κοντά στα ανώτερα όρια που προβλέπει ο νόμος. Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό γιατί σε κάθε περίπτωση κανένας από τους δύο δεν θα είναι ευχαριστημένος.

Αν δεν δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας η πλευρά της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα ασκήσει έφεση, αν δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα ασκήσει έφεση η ίδια η δράστιδα.

Οι πρωτόδικες αποφάσεις συχνά αλάζουν στο Εφετείο. Σε κάθε περίπτωση όμως η απολογία η απόφαση και η κρίση τόσο των τακτικών δικαστών όσο και των ενόρκων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλβανός “κανόνισε” στις φυλακές Ναυπλίου το Ρουμάνο που τσιμέντωσε τη 42χρονη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε 18 και πούλησε την παρθενιά της: Είμαι νέα και αχρησιμοποίητη. Εχω και χαρτιά