in

Επίθεση με βιτριόλι η απόφαση

επιθεση θειικό οξυ συνελήφθη

Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων της υπεράσπισης της 36χρονης για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και αναμένεται πλέον η απόφαση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κ Σάκης Κεχαγιόγλου ζήτησε τη μετατροπή της ποινής από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη!

Όπως υποστήριξε τόσο σε παλαιότερες υποθέσεις όσο και πρόσφατα το ίδιο συνέβη στην δίωξη που ασκήθηκε στον παπά που έριξε δύο λίτρα βιτριόλι σε αρχιμανδρίτες στη μονή Πετράκη!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αυτη ειναι η ΠΟΙΝΗ

Διαφήμιση

Πότε βγαίνει η απόφαση για τη Βίκυ στην επίθεση με το βιτριόλι

Αφού ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις αυτή τη στιγμή το δικαστήριο έχει αποσυρθεί και αναμένεται να βγει η απόφαση εντός των επόμενων ωρών!

Πρώτα θα αποφασιστεί αν θα πρέπει να αλλάξει η κατηγορία και στη συνέχεια αφού κηρυχθεί ένοχη θα αποφασίσουν για την ποινή.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Θέλεις φθηνό ρεύμα; Τι να προσέξεις. Αυτές είναι οι πιο συχνές παγίδες

επιθεση με βιτριολι

15 ΧΡΟΝΙΑ για το θειικό οξυ: Βγήκε η ΑΠΟΦΑΣΗ. Κανένα ελαφρυντικό πήρε το ανωτατο όριο