in

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Μεγάλος Τελικός έφτασε! – Δώδεκα φιναλίστ, ένας νικητής και 50.000 ευρώ

Το Σάββατο, 7/5, στις 20:00, στον ΑΝΤ1

Ο Μεγάλος Τελικός έφτασε και θα έχει εντυπωσιακά acts, πολλή φαντασία, μεγάλη αγωνία, αλλά και έντονες συγκινήσεις. Για αυτό, μην το χάσεις!

Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20:00, υποδέχεται τους 12 εντυπωσιακούς φιναλίστ, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό. Σκοπός τους; Να ανέβουν στη σκηνή του σόου με το τελευταίο εντυπωσιακό act τους να μαγέψουν τηλεοπτικό κοινό και κριτές και να αποδείξουν ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η χρυσή δωδεκάδα του τελικού: Kings Don’t Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμία Χαλιλοπούλου, Δημήτρης Τσίγγου, Κωνσταντίνος Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένα Κουντούρη & Αλέξανδρος Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body Control Crew.

Διαφήμιση

Οι τέσσερις κριτές -Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Έλενα Χριστοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα-, αλλά και ο Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο θα απολαύσουν τους 12 κορυφαίους του φετινού διαγωνισμού, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν live τη θετική ψήφο των τηλεθεατών. Η ψηφοφορία, όπως πάντα, θα είναι ηλεκτρονική και θα ξεκινήσει με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού, ενώ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή.

Το Σάββατο, 7/5, στις 20:00, στον ΑΝΤ1! Συντονίσου!

Δες το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=MZ2UwDUrH88

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σοφία Βογιατζάκη: Εξηγεί τον λόγο που δεν της γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

Φαίη Σκορδά: Το τρυφερό δώρο του γιου της για την Γιορτή της Μητέρας