in

Ελισάβετ Σπανού: Έτσι πετσόκοψε την Καρολίνα του Survivor Ελλάδας για τη σχέση της με τον Μάριο στο ριάλιτι

Την βαρεθήκαμε ήδη την Καρολίνα Καλύβα, την παίκτρια από το Λουτράκι, που γνωρίσαμε μέσα από το survivor Ελλάδας και κάποια στιγμή καλό θα είναι να καταλάβουν όλοι οι παίκτες που πέρασαν το συγκεκριμένο ριάλιτι της τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι δεν θα κάνουν καμιά καριέρα μέσα από την τηλεόραση και θα πρέπει να επικεντρωθούν στα επαγγέλματά τους.

Έγιναν γνωστοί κέρδισαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας τους και από κει και πέρα αν δεν έχουν κάτι να προσφέρουν, που δεν έχουν, απλά γίνονται μαϊντανοί και επαναλαμβάνουν ανούσια τα ίδια και τα ίδια σε εκπομπές που τους καλούν για να γεμίσουν τηλεοπτικό χρόνο!

Η Ελισάβετ Σπανού πέρασε και η ίδια από το survivor Ελλάδας, αποχώρησε πρώτη και δεν πήγε ούτε στον τελικό! Εχθες παρακολουθώντας την εκπομπή “γειά σου” με τη Μαρία Μπακοδήμου που είχε καλεσμένη την Καρολίν Καλύβα αντέδρασε όπως ο κάθε άνθρωπος στις κενές, άδειες και ανούσιες δηλώσεις της.

Διαφήμιση

Τα είπε όλα με μία εικόνα και το αγαπημένο hashtag #Άσεμαςκουκλίτσαμου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Brook Power: Η Playmate που είναι ο ορισμός της ΜΙLF. Πάρε μάτι φωτογραφίες με μαγιό

Ανέκδοτο: Ο Τύπος και ο ιερέας …! Γέλιο