in

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Η μαμά μου δεν καμάρωνε για μένα»

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη μητέρα της, τον πρώην σύζυγό της και την κόρη της

Το βράδυ της Πέμπτης 27/1, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την οποία τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», βρέθηκε στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Ταξιάρχη Χάνο, και την κόρη της, Μαρία Χάνου, με τα πιο γλυκά λόγια, ενώ συγκινήθηκε όταν η κουβέντα έφτασε στη μητέρα της

«Καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ, τι μου έκανες, τώρα…» είπε η δημοφιλής ηθοποιός, έντονα φορτισμένη. Αμέσως μετά σημείωσε πως η μητέρα της είχε αντιρρήσεις για την επιλογή της να γίνει ηθοποιός, καθώς πίστευε ότι η υποκριτική «είναι μία από τις τρέλες της».

«Η μαμά μου ποτέ δεν καμάρωνε για μένα, τέλειωνε μία παράσταση και μου έλεγε “τώρα τι δουλειά θα κάνεις;”. Θεωρούσε ότι ήταν μία από τις τρέλες μου, ότι δεν θα μου αποφέρει κάποια πράγματα, ήθελε να είναι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω στη ζωή μου. Άρχισε πια να καμαρώνει με το “Παρά Πέντε” και πήγαινε στο θέατρο και έλεγε “η κόρη μου”» τόνισε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαφήμιση

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=DbY0vuhOBoM

Εν συνεχεία, η αγαπημένη «Ζουμπουλία» του «Παρά Πέντε» μίλησε για την κόρη της, την ηθοποιό Μαρία Χάνου, αποκαλύπτοντας πως δεν ήθελε να ακολουθήσει κι εκείνη τον δρόμο της υποκριτικής.

«Έκανα το καλύτερο που μπορούσα σύμφωνα με τις ικανότητές μου ως μαμά. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, αντέδρασα. Με κορόιδεψε, όμως, γιατί είναι ένα έξυπνο παιδί. Με έβαλε και τη γράψαμε σε μία σχολή που πέρασε στην Σπάρτη και με τον μπαμπά της συνεννοήθηκε να δώσει σε δραματική σχολή, γιατί κατά βάθος ήξερε ότι εγώ δεν ήθελα να ακολουθήσει το επάγγελμα των γονιών της και δεν ήξερα. Την τρόμαξα και βρήκε τρόπο. Έγινε χαμός!».

«Μου ξέφυγε και τον είπα ο πρώην σύζυγός μου. Είναι ο πατέρας της κόρης μου, δεν γινόταν να μη συναντηθώ με τον Ταξιάρχη. Έχουμε σχέση καρμική και κάναμε αυτό το παιδί. Χωρίζει ο άνθρωπος γιατί δεν πάει κάτι καλά, γιατί δεν συνεννοείται. Είχα πάντα στο μυαλό μου το παιδί, να μην του κάνουμε κακό, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, Ταξιάρχη Χάνο, με τον οποίο χώρισαν το 2011 και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να χωρίσω με τον πατέρα της κόρης μου και τα καταφέραμε. Ήμουν δύσκολος άνθρωπος, ήταν δύσκολος άνθρωπος. Δύσκολες οι συγκρούσεις. Η αγάπη που υπάρχει τώρα δεν αλλάζει. Θα είμαι πάντα δίπλα του. Εμείς ερωτευτήκαμε πάρα πολύ. Στα κάγκελα ο έρωτας. Δεν το αλλάζω με τη σχέση που έχουμε τώρα. Η αγάπη η βαθιά, που έχουμε ο ένας για τον άλλον και για το παιδί μας, δεν αντισταθμίζεται με τίποτα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι, πέρα από τον γάμο της με τον ηθοποιό Ταξιάρχη Χάνο, έχει κάνει και άλλον έναν γάμο, όταν ήταν 20 ετών. «Ήταν ο πρώτος γάμος, πριν τον Ταξιάρχη. Παντρεύτηκα στα 20 μου, ήμασταν μαζί από τα 11. Χωρίσαμε μετά από τρία χρόνια γάμου, ήμουν 23 ετών. Παρόλο που χαθήκαμε, ήταν μέρος της ζωής μου και τον θυμάμαι με αγάπη και με συγκίνηση» υπογράμμισε.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna και Hailey Bieber: Ροκ διάθεση, με δερμάτινο bomber jacket

SKIMS: Η εταιρία της Kim Kardashian έχει πλέον αξία $3.2 δισεκατομμύρια