in

Ελεονώρα Μελέτη: Θαυμαστής δήλωνε αρραβωνιαστικός της και την αναζητούσε στη δουλειά της!

Το περιστατικό αποκάλυψε on air η ίδια η παρουσιάστρια

Ένα ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας 9/5, στον αέρα της εκπομπής της «MEGA Καλημέρα».

Η 43χρονη παρουσιάστρια και η ομάδα της σχολίαζαν τη συνέντευξη που έδωσε η Αννίτα Πάνια στον Τάσο Τρύφωνος και όσα είπε για τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα. «Ο Νίκος Καρβέλας με πήρε τηλέφωνο και μου την έπεσε. Δεν ήμουν δεκτική. Του λέω “θα τα πούμε κάποια στιγμή, μην τρελαίνεσαι» γνωστοποίησε η Αννίτα Πάνια σχετικά με το πώς ήταν η πρώτη της επαφή με τον σήμερα 70χρονο τραγουδιστή και συνθέτη. Στη συνέχεια, τόνισε πως κάποιος θαυμαστής της μισούσε τον Καρβέλα, επειδή νόμιζε πως ο ίδιος με την Αννίτα Πάνια διατηρούσαν δεσμό κι εκείνος της την «έκλεψε»!

Με αφορμή, λοιπόν, τον τρελό θαυμαστή της Αννίτας Πάνια, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει ζήσει κι εκείνη κάτι παρόμοιο. Συγκεκριμένα, είπε πως όταν ακόμη εργαζόταν στο Star, υπήρχε κάποιος θαυμαστής της που πήγαινε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και την αναζητούσε, ισχυριζόμενος ότι είναι αρραβωνιαστικός της, ενώ η ίδια δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί του.

Διαφήμιση

«Μου έχει τύχει και εμένα. Ερχόταν στο Star και έλεγε ότι είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Μου έλεγαν ότι ήρθε ο αρραβωνιαστικός μου και τους έλεγα ότι δεν έχω αρραβωνιαστικό» σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια του MEGA για τον άγνωστο ο οποίος ισχυριζόταν ότι είναι αρραβωνιαστικός της και έκαναν μαζί βόλτα στις παραλίες της Αναβύσσου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

«Maestro»: Το πολυαναμενόμενο ερωτικό δράμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται τον Οκτώβριο, στο MEGA

Ελένη Φουρέιρα: Τοπλες, απελευθερωμένη και με γόβες, κολάζει και απογειώνει τη θηλυκότητα