in

Ελένη Μενεγάκη: Τα κοπλιμέντα και τα λόγια θαυμασμού προς τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη – «Είσαι πάντα ο νεαρός γκομενάκος…»

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη φιλοξενήθηκε σήμερα ο ταλαντούχος καλλιτέχνης

«Μaestos» έτσι λέγεται το νέο ερωτικό δράμα που ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το οποίο έρχεται τον Οκτώβριο, στο MEGA, με εννιά επεισόδια.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη σειρά του, ο 46χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5 στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη χαρά της που σημερινός καλεσμένος της ήταν εκείνος, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσοι αδυναμία σου έχουμε όλοι κι εγώ ακόμη πιο πολύ! Σε αυτόν τον τύπο που δεν λέει να μεγαλώσει. Παιδάκι, μαθητούλης μπήκε στην ελληνική τηλεόραση, εδώ, στο MEGA το καλό, και τον κοιτάζω τώρα, ήρθε εδώ με το τσαντάκι του, να μιλήσουμε για δουλειές.

Διαφήμιση

Ρε Χριστόφορε, μίλησέ μου, το DNA σου είναι ή σε προσέχουν πάρα πολύ και είσαι πάντα ο νεαρός γκομενάκος που όλοι γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και ερωτευτήκαμε, μέσα από τις σειρές σου;

Ότι εμείς οι δύο καθόμαστε εδώ, σε αυτό το κανάλι, που δεν έχουμε υπάρξει ποτέ μαζί και που εγώ σε έκλαιγα εκείνα τα χρόνια. Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, Mega-ANT1 που είχαν τις σειρές, είχαν μία κόσμια, ευγενική κόντρα. Δεν υπήρχε περίπτωση κάποιο κανάλι να σου δώσει το αστέρι του, ούτε το άλλο κανάλι το δικό του, ειδικά στην αρχή της σεζόν.

Όταν σε είχα δει στον Alpha, σχεδόν συγκινήθηκα και είχα πάει στον Κοντομηνά και τον ευχαρίστησα. Μου είπε “γιατί;”. Του είπα “γιατί αν δεν κάνατε αυτή τη συνεργασία, αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τον είχα δει ποτέ από κοντά”» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Σε άλλο σημείο, τόνισε: «Τα πολλά χρόνια που έκανες το ένα σήριαλ πίσω από το άλλο και γινόταν χαμός, της τρελής με σένα, εγώ δεν είχα καταφέρει να σε δω ποτέ. Αφού έλεγα, μήπως δεν με συμπαθείς και  σκεφτόμουν “δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι δε μπορώ να πιάσω σειρά να τον δω”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και η πικρία του για όσους δεν τον θεωρούν καλό παρουσιαστή

Νίκος Μουτσινάς: Οι δύο αστείες ιστορίες με «ατύχημα» την ώρα του σεξ