in

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε καριέρα επειδή αποχώρησε από παρουσιάστρια η Δήμητρα Παπαδήμα

Το περιστατικό είναι γνωστό και έχει μιλήσει τόσο η Ελένη Μενεγάκη για αυτό όσο και η Δήμητρα Παπαδήμα.

Ήταν το 1992 στο Mega τότε όταν υπήρχε ένα μαγκαζίνο με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη τον Νίκο Διαμαντίδη και τη Δήμητρα Παπαδήμα.
Η τότε παρουσιάστρια την οποία ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποκαλούσε πανέμορφη θεά και τα σχετικά ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Διαφήμιση

Λίγο το πείραγμα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη λίγο η απάντηση της Παπαδήμα που του έλεγε ότι αν συνεχίσεις να με λες έτσι θα φύγω και πολύ περισσότερο σίγουρα η θέληση της να γίνει ηθοποιός και να ασχοληθεί με την υποκριτική έφεραν την αποχώρηση με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει τη θέση της ως αντικαταστάτρια.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της Ελένης Μενεγάκη ως παρουσία στην τηλεόραση και τα υπόλοιπα από κει και πέρα είναι γνωστά.

Δείτε πως είχε περιγράψει η Ελένη Μενεγάκη την ιστορία:

Εγώ θέλω να σας πω κάτι που δε νομίζω πως έχω ξαναπεί. Ότι τη θέση της Δήμητρας Παπαδήμα πήρα στο Mega, δίπλα στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη. Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην ελληνική τηλεόραση. Εννοείται στο Mega. Το 1992 ήταν η πρώτη μου δουλειά στην ελληνική τηλεόραση. Αυτή τη θέση πήρα. Αποφάσισε τότε η Δήμητρα πως ήθελε να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Έφυγε, έγιναν casting, πήρα τη θέση της και έκτοτε δεν σταμάτησα να δουλεύω. Να είσαι καλά ρε Δήμητρα, γούρι μου έφερες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
τρυφωνας σαμαρας νικος κοκλωνης

Τρύφωνας Σαμαράς Νίκος Κοκλώνης: Ξεκίνησαν τις διακοπές στη Μύκονο

Σοφία Μαριόλα της έκανε ξανά πρόταση γάμου ο Στρατός Τζώρτζογλου. Δες το viral βίντεο από τη Σαντορίνη