in

Ελένη Μενεγάκη: Άγριο Throwback. Μύκονος Ψαρού 1994 χωρίς ξαπλώστρα. Πετσέτα, μαγιό χύμα παραλία

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνιες φωτογραφίες της με μαγιό στη Μύκονο από το 1994
Μαζί της ο τότε αρραβωνιαστικός της Δημήτρης Βήχος

Σπάνιες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της παρουσιάστριας στη Μύκονο το 1994, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα τις ανήρτησε ο φωτογράφος Νίκος Δρούκας στο προφίλ του στο Facebook. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες είναι η Ελένη Μενεγάκη την εποχή που παρουσίαζε το Mega Μπάνγκα και μαζί της είναι η τότε σχέση της, ο σημερινός καρδιοχειρουργός Δημήτρης Βήχο.

Στην λεζάντα ο Νίκος Δρούκας έγραψε:

«Η απόλυτη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης 28 χρόνια πρωτιές στην παραλία ψαρού στη Μύκονο τον Ιούλιο του 1994 στο σημείο που σήμερα είναι το nammos και το nammos village με την τότε σχέση της που είχε φτάσει και στο αρραβώνα με τον πετυχημένο σήμερα και οικογενειάρχη με δυο παιδιά καρδιοχειρουργό Δημήτρη Βήχο . Ο χωρισμός τους έγινε στα μέσα του 96 .

Διαφήμιση

Τότε η κούκλα με κρητική καταγωγή Ελένη ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της παρουσιάζοντας στο MEGA την Μέγκα μπάνκα με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Λίγο καιρό μετά θα της δινόταν από τον μέγιστο Μίνωα Κυριακού η χρυσή ευκαιρία να αναλάβει την παρουσίαση του Πρωινού καφέ και να απογειωθεί η καριέρα της.

Όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι ήταν γεννημένη γι αυτό που κάνει και ποτέ δεν κορόιδεψε το κοινό της ήταν πάντα αληθινή και ο εαυτός της . Τότε οι φώτο είχαν προδημοσιευθεί στο θρυλικό περιοδικό Εικόνες και εννοείται είχαν γίνει talk of the town».

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Πέθανε η Αριάδνη Γερασιμίδου: Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Viral ΒΙΝΤΕΟ

Δέσποινα Βανδή: Το τούρλωσε ξανά. Αυτή τη φορά στα κίτρινα. Δες τη φωτογραφία από το J2US