in

Ελένη Φουρέιρα: Ποιο Μεξικό και ποια Αλβανία; Κατέρρευσε όταν το DNA της έδειξε οτι είναι από την…

Η Ελένη Φουρέιρα έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη σχεδόν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι μέσα από το συγκρότημα mystique με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη το 2007

Η Ελένη Φουρέιρα είναι σήμερα 34 ετών καθώς έχει γεννηθεί το 1987 στην Αλβανία. Ο μπαμπάς της είναι οικοδόμος και η μάνα της μοδίστρα ενώ έχει ακόμα τρία αδέρφια! Στην Ελλάδα ήρθε σε ηλικία δέκα ετών και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στην Καλλιθέα!

Διαφήμιση

Τελείωσε το σχολείο και παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου μόδας όμως την κέρδισε το τραγούδι. Και ευτυχώς!

Για λόγους που ουδέποτε έχει δώσει τη δική της εξήγηση η Ελένη Φουρέιρα για αρκετά χρόνια κατά την έναρξη της καριέρας της έκρυβε την αλβανική της καταγωγή εμφανίζοντας ρίζες από το Μεξικό.

Πιθανότερα ο λόγος ήταν για να κερδίσει την αποδοχή από το Ελληνικό κοινό ενώ δεν είχε βιώσει ζητήματα μπούλινγκ ή ρατσισμού. Η απόφαση της να κρύβει την καταγωγή της είχε στενοχωρήσει πολύ την οικογένειά της!

Φυσικά επειδή τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό όταν κάποιος γίνεται αρκετά επώνυμος το μυστικό της αποκαλύφθηκε και η Ελένη Φουρέιρα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι η καταγωγή της είναι από την Αλβανία κάτι που προφανώς και δεν είχε καμία επίπτωση στη μετέπειτα καριέρα της.

Αντίθετα ακολουθεί διαρκώς και μόνιμα ανοδική πορεία!

Το 2018 η Ελένη Φουρέιρα πήρε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου με το τραγούδι Fuego και ένα χρόνο εμφανίστηκε στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ

Κατά την παραμονή της στο Τελ Αβίβ υπεβλήθη σε τεστ DNA, όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, προκειμένου να μάθει με λεπτομέρειες την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή. Το αποτέλεσμα την ξάφνιασε και είχα κλανει και σχετικό ποστ στο Instagram

Έτσι η Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με το τεστ DNA, είναι κατά 68,9% ελληνικής καταγωγής, 29,8% από Βαλκάνια και 1,3% Εβραία της διασποράς.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου εγκυμοσύνη: Έρχονται τα ευχάριστα. Ο πελαργός δεν αργεί

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Η Μάγκυ ΕΣΚΥΨΕ και εμείς ζουμάραμε από πίσω. Το αποτέλεσμα δικό σου