in

Ελευθερία Ελευθερίου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κοιμήθηκαν στο ίδιο σπίτι. Είχαν όμως και τα σκυλάκια τους μαζί και έγινε…

Δείτε τα Instagram Stories που έκαναν οι δύο γυναίκες

Στο ίδιο σπίτι κοιμήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 10/3 οι δύο φίλες Ελευθερία Ελευθερίου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τα σκυλάκια τους έκαναν το δικό τους «πάρτι», όπως μαρτυρούν τα Instagram Stories των δύο γυναικών.

Ουσιαστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια φιλοξένησε την επιχειρηματία και το μικροσκοπικό αλλά ζωηρό σκυλάκι της στην οικία της.

Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε την 32χρονη τραγουδίστρια να βρίσκεται ξαπλωμένη στον καναπέ, έχοντας αγκαλιά το σκυλάκι της, και να κάνει μας δείχνει την… ευλυγισία της.

Διαφήμιση

Δεν έμειναν νηστικές! Πήγαν για burger. «Αντίο ζωή» σημειώνει, με χιούμορ, πάνω στο σχετικό στιγμιότυπο η Ελευθερία Ελευθερίου.

Το σκυλάκι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, αφού πρώτα βολεύτηκε στο ειδικό κρεβατάκι του σκύλου της Ελευθερίας Ελευθερίου, μετά του πήρε και τα παιχνίδια. Τα θέλει όλα δικά του!

Παρόλα αυτά, ο σκύλος της Ελευθερίας Ελευθερίου δεν αντέδρασε, καθόταν απλά και τον κοίταζε.

Αφού τα σκυλάκια έπαιξαν και ησύχασαν, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καληνύχτισαν τους διαδικτυακούς τους φίλους με μία selfie, από την οποία δεν λείπουν, βέβαια, και τα κατοικίδιά τους. «Την οικογενειακή καληνύχτα μας» γράφει χαρακτηριστικά πάνω στο στιγμιότυπο η τραγουδίστρια της pop.

Σήμερα το πρωί οι δύο γυναίκες έφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας τα σκυλιά μόνα τους. «Μην λείπει καμιά ουρά και κανένα πόδι, μην φαγωθείτε» ακούγεται να λέει στα δύο σκυλιά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, λίγο πριν εκείνη και η τραγουδίστρια αποχωρήσουν από το σπίτι.

«Θα αντέξουν ένα 10ωρο μαζί;» ρωτούν τους θαυμαστές τους. Θα μάθουμε όταν θα επιστρέψουν σπίτι.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Dua Lipa: Το Crystal Liner είναι η τάση που επαναφέρει τη δημιουργικότητα στα Cat Eyes

Γουάντα Νάρα: Το τούρλωσε αλλά και το γύμνασε πάνω στο διάδρομο, πληρώθηκε και έριξε το instagram. Ζωάρα