in

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκτέλεσαν στη Βάρη το νικητή του Survival Τάσο Μπερδέση

Νεκρός έπεσε στη Βάρη μετά από πυροβολισμούς ο πυγμάχος Αναστάσιος Μπερδέσης, ενώ το περιστατικό έγινε έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος», που βρίσκεται επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 22.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι προσέγγισαν τον άνδρα με ένα μαύρο πολυτελές τζιπ και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μάλιστα ο τρόπος εκτέλεσής του παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου.
Ο Πυγμάχος είχε γίνει γνωστός μέσα από την τηλεόραση όταν πήρε μέρος και κέρδισ το survival secret που έστησε ο Μένιος Φουρθιώτης για το open tv

Πριν μερικά χρόνια, κατηγορήθηκε για ότι ήταν μέλος ανθρώπων της νύχτας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ενάμιση χρόνο να είναι φυγόδικος και να μείνει για λίγους μήνες στην φυλακή.
«Το 2008 στην Πάτρα συνέλαβαν πολύ κόσμο. Υποτίθεται ότι ήθελαν να εξαρθρώσουν τα κυκλώματα της νύχτας στην πόλη. Όποιος ήταν πυγμάχος τότε θεωρούνταν στιγματισμένος. Εγώ δούλευα σε μαγαζιά ως υποδοχή και εξαιτίας αυτής μου της ιδιότητας βρέθηκα μπλεγμένος στην όλη ιστορία, στο δικαστήριο όμως αθωώθηκα και μάλιστα ομόφωνα», εξήγησε ο Τάσος Μπερδέσης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση
emvolio AstraZeneca

Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη που έκανε το εμβόλιο Astrazeneca

Αλέξης Τσίπρας: Τουιτάρει και πέφτει το ΚΡΑΞΙΜΟ της αρκούδας. Το απόλυτο Viral.