Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Ιούλ 8, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνοιξε το κινητό του και εντοπίστηκε ο 30χρονος δολοφόνος στο Αγρίνιο
news

ΕΚΤΑΚΤΟ: Άνοιξε το κινητό του και εντοπίστηκε ο 30χρονος δολοφόνος στο Αγρίνιο

Kool Team
Last updated: 12 Νοεμβρίου, 2024 12:37 μμ
Kool Team
Published 12 Νοεμβρίου, 2024
Share
SHARE

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης Δώρας στο Αγρίνιο, καθώς οι αρχές εντόπισαν τον 30χρονο δράστη. Ο άνδρας, ένοπλος και σε ψυχολογικά ασταθή κατάσταση, έχει κλειστεί στο σπίτι του, αρνούμενος μέχρι στιγμής να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν σήμερα τον δράστη και απέκλεισαν άμεσα την περιοχή γύρω από το σπίτι του. Ειδικές διαπραγματευτικές ομάδες βρίσκονται στο σημείο, προσπαθώντας να τον πείσουν να παραδοθεί, ωστόσο ο ίδιος επιμένει στην άρνησή του. Η παρουσία όπλου προκαλεί ανησυχία, καθώς ενδέχεται να αποτελέσει απειλή τόσο για τον ίδιο όσο και για τις αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αρχές περιγράφουν τον δράστη ως άτομο σε ιδιαίτερα ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που καθιστά την επιχείρηση ακόμη πιο δύσκολη.
Το χρονικό του εγκλήματος

Η δολοφονία της 43χρονης έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στο Αγρίνιο. Ο 30χρονος πρώην σύντροφός της, μην αντέχοντας τον χωρισμό τους, την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στην κοιλιά με κυνηγετική καραμπίνα. Παρά την άμεση διακομιδή της στο νοσοκομείο, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα.

Η άτυχη Δώρα, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον 30χρονο για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Τον Σεπτέμβριο, ο δράστης είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, του είχαν αφαιρεθεί τρία κυνηγετικά όπλα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα, απαγορεύοντάς του να την πλησιάσει. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, αυτά τα μέτρα δεν στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν την τραγωδία.

Η 43χρονη είχε προχωρήσει στη ζωή της, σχεδιάζοντας μάλιστα έναν νέο αρραβώνα, γεγονός που φαίνεται να πυροδότησε την οργή του δράστη. Τα τρία της παιδιά και οι συγγενείς της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, θρηνώντας την απώλεια της γυναίκας και μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο.

Παράλληλα, η οικογένεια του 30χρονου εκφράζει φόβους για την ψυχολογική του κατάσταση, ανησυχώντας ότι μπορεί να επιχειρήσει να βλάψει τον εαυτό του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
27°C
Athens
clear sky
28° _ 25°
59%
1 km/h
Τρ
36 °C
Τε
36 °C
Πε
31 °C
Πα
32 °C
Σα
32 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

koolgirls

Λίντσεϊ Πέλας: Προσπαθεί να χωρέσει τα πλούσια προσόντα της σε ένα τοσοδούλι μαγιό

1 Min Read
Nammos πουλήθηκε
news

Μύκονος: Πόσο πουλήθηκε το Nammos; Ζαλίζουν τα νούμερα που εισέπραξαν ιδιοκτήτες. Το πούλησαν για…

1 Min Read
Medianews

Πρόστιμο: 25 ευρώ πρόστιμο σε όποιον ΚΑΠΝΙΖΕΙ στις παραλίες!Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία

4 Min Read
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Με τζιν σορτς βάζει φωτά στην επαρχία

2 Min Read
newsΥγεία

Η επιστήμη μίλησε: Αυτές είναι οι πιο σημαντικές βιταμίνες

2 Min Read
news

Καιρός: Έντονη μεταβολή του καιρού τις επόμενες ημέρες – Ποιες περιοχές θα αντιμετωπίσουν καταιγίδες

2 Min Read
news

Τζένη Μπαλατσινού βάπτιση του τέταρτου παιδιού της. Η πρώτη φωτογραφία του Κικίλια τζούνιορ

1 Min Read
koolgirls

Αναστασία Γιούσεφ: Φόρεσε το τολμηρό, μαύρο κορμάκι της και «τάραξε» το Instagram

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?