in

Είσαι έγκυος; Κάνε το τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα

Το βρήκαμε στο διαδίκτυο και σας το παρουσιάζουμε. Για το αν λειτουργεί, οι γνώμες διίστανται!

Ένα τεστ εγκυμοσύνης με μαγειρική σόδα υποστηρίζουν αρκετές γυναίκες ότι μπορείς να κάνεις αξιόπιστα στο σπίτι σου! Το διττανθρακικό νάτριο αλληλεπιδρά με την ορμόνη της εγκυμοσύνης και σου δείχνει το αποτέλεσμα!

Διαφήμιση

Αν έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης όπως καθυστέρηση ζαλάδες εμετούς ναυτία και δεν υπάρχει διαθέσιμο τεστ εγκυμοσύνης μπορείς να κάνεις το εξής!

Πώς λειτουργεί
Η ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη ή hCG υπάρχει στα ούρα κατά τη διάρκεια της πρώιμης εγκυμοσύνης. Η αντίδραση της μαγειρικής σόδας με τα ούρα δείχνει εάν υπάρχει ή όχι η hCG. Εάν υπάρχει, είστε έγκυος.

Σε ένα ποτήρι συγκεντρώνεις μερικά ούρα, σε ένα άλλο ποτήρι τοποθετείς μέσα μαγειρική σόδα!
Ρίχνετε μερικές σταγόνες από τα ούρα στη μαγειρική σόδα και περιμένετε μερικά λεπτά. Αν αρχίζει το υγρό να αφρίζει αυτό σημαίνει ότι είστε έγκυος.

Είναι αποτελεσματικό το τεστ εγκυμοσύνης με σόδα;

Η άποψή μας είναι ξεκάθαρα όχι.

Το διττανθρακικό νάτριο ή όξινο ανθρακικό νάτριο είναι χημική ένωση με τον τύπο NaHCO3. Είναι ένα άλας που αποτελείται από ιόντα νατρίου και δισανθρακικά ιόντα. Το δισσανθρακικό ή διττανθρακικό νάτριο είναι ένα λευκό στερεό που είναι κρυσταλλικό, αλλά συχνά εμφανίζεται ως μια λεπτή σκόνη.

Τα υδατικά διαλύματα είναι ελαφρώς αλκαλικά

Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι μια επαμφοτερίζουσα χημική ένωση. Τα υδατικά διαλύματα είναι πολύ ήπια αλκαλικά λόγω του σχηματισμού του ανθρακικού οξέος και ιόντος υδροξειδίου:

HCO−3 + H2O → H2CO3 + OH−

Ως εκ τούτου αλληλεπιδρούν με οξέα όπως είναι τα ούρα τα οποία περιέχουν μέσα ουρικό οξύ! Άρα λοιπόν η αντίδραση δεν οφείλεται στην ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη ή hCG

Συνιστούμε εάν θέλετε να μάθετε αν είστε έγκυος να κάνετε κανονικό τεστ εγκυμοσύνης η εξέταση αίματος

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

The bachelor: ΣΟΚ! Θετική στον κορωνοϊό παίκτρια του ριάλιτι. ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ τις ΕΛΠΙΔΕΣ μου.

Μίνα Αρναούτη: Μπαλκονάρες ΔΙΠΑΤΕΣ. Άρπαξε λίγο στο φούσκωμα βέβαια. Πάρε μάτι χείλη και ΤΣΙΤΟΣ