in ,

Εγκαινίαση νέου κύκλου συνεργασιών με start-up επιχειρήσεις

Αναβάθμισε την startup σου μέσω του Innovate Greece

Αναβάθμισε την startup σου μέσω του Innovate Greece
Εγκαινίαση του νέου κύκλου συνεργασιών της AIESEC Ελλάδος για το 2019
Η AIESEC Ελλάδος, το μεγαλύτερο δίκτυο νέων στην Ελλάδα, εγκαινιάζει την 1η Ιουνίου 2019 τον νέο κύκλο συνεργασιών για την πρωτοβουλία Innovate Greece, απευθυνόμενη σε startup επιχειρήσεις που επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα τους με νέους και φιλόδοξους Global Entrepreneurs από το εξωτερικό.
Το Innovate Greece αποτελεί το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας της AIESEC Ελλάδος το οποίο απευθύνεται σε start-up επιχειρήσεις με σκοπό να αναπτύξουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, μέσω της καινοτομίας. Αυτό επιτυγχάνεται φέρνοντας νέους και νέες από όλον τον κόσμο σε επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας μας, οι οποίοι, προσφέροντας την όρεξη που τους χαρακτηρίζει και τη γνώση τους πάνω στους τομείς του Marketing, Business Administration και ΙΤ, προωθούν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των συνεργατών της AIESEC.
Η Μαρία-Εμμανουέλα Πέτσα, συντονίστρια της πρωτοβουλίας και μέλος της Εθνικής Επιτροπής της AIESEC Ελλάδος δηλώνει: “Το πρόγραμμα τρέχει τα τελευταία 4 χρόνια στην ελληνική αγορά και παρά το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε ενεργοί, μόνο το τελευταίο εξάμηνο έχουμε δημιουργήσει περισσότερες από 50 συνεργασίες με ελληνικές start-ups, οι οποίες με τη σειρά τους στελέχωσαν τις ομάδες τους με περισσότερους από 150 νέους Global Entrepreneurs. Οι αριθμοί αυτοί έρχονται να αποδείξουν πως οι ελληνικές start-ups ανταποκρίνονται πολύ θετικά στο πρόγραμμα αυτό, αναγνωρίζοντας την αξία που τους προσφέρει. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εγκαινίαση ενός ακόμα κύκλου συνεργασιών προσφέροντας σε ακόμα περισσότερες start-ups το συγκριτικό αυτό πλεονέκτημα.”
Το Innovate Greece βραβεύθηκε στην Ελλάδα το Δεκέμβριο του 2018 με Bravo Sustainability Award, στην κατηγορία “Αγορά”, ενώ διακρίθηκε το Μάρτιο του 2019 ως το καλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της AIESEC παγκοσμίως. Ακόμη, έχει λάβει δύο συνεχόμενες χρονιές το πανευρωπαϊκό βραβείο στα ίδια πλαίσια. Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε εσείς και η start-up σας να λάβετε μέρος στο Innovate Greece, επισκεφθείτε τη σελίδα aiesec.gr/innovate-greece/

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
πεθανε τζουλια μπαρκα

Τζούλια Μπάρκα: Πέθανε η Τζούλια Μπάρκα – VIDEO

καρκινος παχεως εντερου

Ρομποτική χειρουργική: Νέες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου και στην αποφυγή της ''Παρά Φύση Έδρας''