in

ΕΧΕΙΣ Μαύρα Στίγματα; Η Σοδα και ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ κανουν ΘΑΥΜΑΤΑ. ΠΕΣ αντίο για ΠΑΝΤΑ

Συνήθως τα βρίσκουμε στη μύτη ή στο πιγούνι και μπορούν να γίνουν πολύ εκνευριστικά. Όλοι τα έχουμε αντιμετωπίσει σε κάποια φάση της ζωής μας και συνδέονται άμεσα με τον τύπο δέρματος που έχουμε. Η μάχη ενάντια σε αυτά τα μαύρα στίγματα μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη.

Διαφήμιση

Συνήθως βρίσκονται στην περιοχή Τ (μέτωπο, μύτη, πιγούνι) γιατί το δέρμα σε εκείνη την περιοχή είναι αρκετά λιπαρό. Σαν αποτέλεσμα, λίπος μαζεύεται στους πόρους και τους μπλοκάρει.

Εάν προσπαθήσετε να τα “σπάσετε” είναι αρκετές οι πιθανότητες βακτήρια να μολύνουν την περιοχή και να προκαλέσουν φλεγμονή.
Με αυτό το κόλπο ομως θα τα εξαφανισετε.

Το αποτέλεσμα θα είναι μετά χειρότερο. Με δύο βασικά συστατικά όμως μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα, που θα σας βοηθήσει να δείτε αποτελέσματα. Τα σπυράκια δεν θα είναι πια πρόβλημα.

1. Τα συστατικά

Για να φτιάξετε αυτήν τη μάσκα θα χρειαστείτε ζελατίνη και γάλα. Εάν είστε χορτοφάγος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πηκτίνη αντί για ζελατίνη.
Ανακινήστε καλά τη ζελατίνη σε ένα μικρό μπολ.
Ρίξτε περίπου 2 κ.σ γάλα.
Ανακατέψτε τα με ένα κουτάλι.
Θα πρέπει να έχει τη πυκνότητα του γιαουρτιού
Βάλτε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε, ελέγξτε με το δάχτυλό σας τη θερμοκρασία του μείγματος

Εάν η θερμοκρασία είναι καλή, απλώστε την κρέμα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τα μάτια και το στόμα ακάλυπτα. Μία βούρτσα καλλυντικών μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στο άπλωμα, αν και τα χέρια σας μόνο είναι αρκετά. Αφήστε τη μάσκα για 15 λεπτά.

Όταν η μάσκα αρχίζει να ξεκολλάει από το στόμα σας, τότε έχει έρθει η ώρα να τη βγάλετε. Προσέξτε να τραβήξετε τη μάσκα με τέτοια κλίση έτσι ώστε να τραβήξει και τα σπυράκια μαζί.Μαύρα Στίγματα ΤΕΛΟΣ! Δείτε ΠΩΣ θα ξεφορτωθείτε τα Μαύρα Στίγματα από τη μία στιγμή στην άλλη.

Θα δείτε αμέσως τα αποτελέσματα! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγες σταγόνες Ελαιόλαδο, γιατί η ζελατίνη ξηραίνει το δέρμα κατά την απρασκευή αλλά και μισή κουταλιά μαγειρική σόδα, διττανθραικό νάτριο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Wanda Nara ΤΟΥΜΠΑΝΟ: Μας κόλασε πάλι. Με κολάν και μπουστάκι γυμνάζεται στις Μαλδίβες και προκαλέι

Wanda Nara: ΕΠΟΣ. Το κουνά στον Μάουρο Ικάρντι στις Μαλδίβες και αυτός… Τρελό γέλιο. Viral βίντεο