in

Έ ρε Λατινοπούλου που θέλετε: Γυναίκα χωρίς τρίχα, καρβέλι δίχως ψίχα. 19χρονη αφήνει “μαλλιά” παντού.. Ποια Κοντσίτα Βουρστ;

Όχι δεν είναι η Κοντσίτα. Αυτή είναι η καλαίσθητη εκδοχή αυτού που θα δείτε παρακάτω.

Ζει στο Λίβερπουλ, τη λένε Γιασμίν Γκασίμοβα είναι 19 χρονών και μάλλον έχει πάρει λίγο στραβά το θέμα φεμινισμός και τη φράση “να είσαι ο εαυτός σου”. Την έχει ακούσει ότι η αποτρίχωση είναι μια κοινωνικά επιβεβλημένη καταπίεση και γι αυτό το λόγο έχει μέινει τα τελευταία 8 χρόνια αξύριστη σχεδόν παντού.

Ταυτόχρονα γράφει μανιφέστα για την καταπίεση της αποτρίχωσης στο γυναικείο σώμα, φωτογραφίζεται περήφανη αλλά κάπου στο ενδιάμεσο σημειώνει ότι “εντάξει, όταν πάω διακοπές μορεί να τριμάρω τις τρίχες του εφηβαίου”.

Διαφήμιση

Εκεί πάει το “σχεδόν παντού” γιατί ναι μεν επαναστάτρια η Γιασμίν αλλά την καίει λίγο το θέμα του ποιος τολμηρός εξερευνητής θα τολμήσει να διεισδύσει στο βαυαρικό δάσος κάτω από την κοιλιά της.
Απολαύστε την σε όλο της το τριχωτό της μεγαλείο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Δέσποινα βανδή

Δέσποινα Βανδή: Οι δύο ξένοι και το τραγούδι που δε μπορει να πει ποτέ – Ποιό είναι και γιατί;

Κινηματογράφος: Αυτοί είναι οι μεγάλοι γυναικείοι ρόλοι, που προορίζονταν αρχικά για άντρες