in

Ντούα Λίπα: Βίντεο ΕΠΟΣ. Με ορθάνοιχτα πόδια στο δίνει στο πιάτο

Η Dua Lipa οδεύει αισίως προς τα 88 εκατομμύρια των followers στο instagram και θα λέγαμε ότι δουλεύει σκληρά και σε αυτό τον τομέα. Άλλωστε χρήματα κερδίζει και από αυτό. Είτε άμεσα, από διαφημίσεις είτε έμμεσα αφού ενισχύει το προσωπικό της blog και οι followers ακολουθούν τα επαγγελματικά της βήματα! Εκτός από το τραγούδι υπάρχουν και επιχειρηματικά

Και φωνάρα και κορμάρα η Dua Lipa και αρκετά έξυπνη αφού προχωράει και επιχειρηματικά! Έχει κατοχυρώσει μερικά ονόματα και ετοιμάζει να βγάλει προϊόντα ομορφιάς με το δικό της brand.

Διαφήμιση

Τα πάντα φυσικά θα λανσαριστούν πρώτα στη χώρα στην οποία ξεκίνησε και έγινε Star, τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινήσει να πάρει τα προϊόντα της και στη χώρα της την Αλβανία!

Η Dua Lipa αν και βρίσκεται ουσιαστικά στην κορυφή δεν σταματάει σε τίποτα. Κάνει ακόμα μαθήματα φωνητικής και είναι πολύ τακτική στις ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρεί τη φωνή της!

Και επειδή στη μουσική βιομηχανία η μουσική θέλει και σώμα και ανάσες, η Ντούα Λίπα φροντίζει να κάνει συνέχεια μαθήματα χορού και αεροβική γυμναστική, για τη διατήρηση της αντοχής ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει γιόγκα.

Μάλιστα οι ασκήσεις που εκτελεί με ευκολία και αρμονία απαιτούν να είναι αρκετά γυμνασμένο το σύνολο των μυών του σώματος!

Δείτε την Dua Lipa να κάνει κατακόρυφο στηριζόμενη μόνο στο κεφάλι. Να καλεί την άσκηση με απόλυτη ισορροπία και ασφάλεια και θα αντιληφθείτε σίγουρα το τι εννοώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Καμίλα Καμπέγιο: Σου δείχνει το μεσαίο δάχτυλο και το ανύπαρκτοτο στριγκακι της με μία Selfie φωτογραφία

Ρίτα Όρα: Κάνει βαθύ κάθισμα με see-through φόρμα μοστράρει την όπισθεν με ανύπαρκτο στpιγκάκι και βγάζει selfie φωτογραφία