in

Dr. Masaru Emoto -Το μυστικό μήνυμα του νερού

Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν ότι το νερό είναι ζωντανό και πρόθυμο να επικοινωνήσει μαζί μας.

«Όλα όσα είμαστε, είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε στο νου. Ο νους είναι τα πάντα και αυτά που σκεφτόμαστε και αυτά που γινόμαστε» Gautama Buddha

Διαφήμιση

«Πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε την φύση και ύστερα να την αντιγράψουμε, η φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας και σκοπός της τεχνολογίας δεν θα έπρεπε να είναι να διορθώνει τη φύση, αλλά να την μιμηθεί» Dr. Viktor Schauberger

Ο θαυμαστός Dr. Masaru Emoto

Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα ο Dr. Masaru Emoto απέδειξε την εκπληκτική ανταπόκριση του νερού, στη μουσική, στα εξωτερικά ερεθίσματα, στις λέξεις, στο περιβάλλον, στα ανθρώπινα συναισθήματα, στην ανθρώπινη συνειδητότητα αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες κι ανεξάρτητα από την απόσταση ή τον χώρο.

Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον «Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού» ερεύνησε την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτύπωσε φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.

*Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;

*Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;

*Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας;

*Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος;

*Ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντά αυτός ο εκπληκτικός κι ανατρεπτικός επιστήμονας που άνοιξε νέους δρόμους για την ανθρώπινη συνειδητότητα και μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε σαν ανθρωπότητα την στάση μας απέναντι στο περιβάλλον πριν να είναι πολύ αργά.

Απέδειξε επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, η μουσική, αλλά και τα λόγια, οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, επηρεάζουν άμεσα τη δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα!

«Arigato»

Απεβίωσε o Dr. Masaru Emoto κι αυτή ήταν η ανακοίνωση των φίλων και συνεργατών του:

Αγαπητοί φίλοι του Masaru.

Νωρίς το πρωί στις 17 Οκτωβρίου 2014 o Dr. Emoto Masaru απεβίωσε ειρηνικά με τη σύζυγό του στο πλευρό του.

«Αν θα θέλατε να δείξετε την αγάπη σας και την ευγνωμοσύνη σας δεχόμαστε δωρεές αντί των λουλουδιών σας. Ο Δρ Emoto μου έδωσε τη μεγαλύτερη αίσθηση του σκοπού στη ζωή μου. Είμαι αιώνια ευγνώμων γι’ αυτόν γιατί μου έδειξε την αλήθεια σχετικά με το νερό και τον εαυτό μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που συναντηθήκαμε, όταν χτύπησε το διαπασών του και μου είπε, «Εσύ και εγώ … συντονιζόμαστε!» Και από εκείνη την ημέρα έχω δώσει την αγάπη και την υποστήριξή μου για την σημαντική αποστολή του για την ειρήνη σε αυτόν τον πλανήτη και θα συνεχίσω, όπου μπορώ. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ δάσκαλε Emoto σε όλη την αιωνιότητα»

Από τότε που αρρώστησε στη Σαγκάη, o Dr. Masaru Emoto έχει λάβει τόση πολύ αγάπη και ευγνωμοσύνη από τους αγαπητούς φίλους του από όλο τον κόσμο. Τον ενθάρρυναν και ήταν στην ευχάριστη θέση να λάβει τα ευγενικά μηνύματα σας με αγάπη κι ευγνωμοσύνη. Η τελευταία λέξη του ήταν «Arigato». «Σας ευχαριστώ» στα Ιαπωνικά. Πιστεύουμε πως η τελευταία λέξη του ήταν για όλους εσάς . Ήταν τόσο ευγνώμων για σένα και για όλους, που σας ευχαριστεί τόσο πολύ. Συνήθιζε να λέει, «Η ζωή είναι ΑΓΑΠΗ, είναι ένα δώρο από τους γονείς και ο θάνατος είναι η ευγνωμοσύνη για τη μετάβαση σε μια νέα διάσταση». Έτσι, τώρα είναι σε μια άλλη διάσταση και συνεχίζει να μας κοιτάζει πέρα από εμάς με θερμότητα, με αγάπη κι ευγνωμοσύνη.

Εμείς θα συνεχίσουμε την αποστολή του, την εξάπλωση τη δύναμη της «αγάπης και της ευγνωμοσύνης». Σας ευχαριστώ πολύ για την προσφορά προσευχών για τον Dr. Emoto και στείλτε την αγάπη σας και την ευγνωμοσύνη προς αυτόν και πάλι.

Με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Μόνο το 25% των ανθρώπων βλέπει όλα τα χρώματα: Κάνε το τεστ!

Το Τατουάζ: Αυτη ειναι η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ αποψε. ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ