in

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού τα έβρισκε η μάνα της Καρολάιν, γιατί τα έπαιρνε ο Μπάμπης. Φτάνει πια

Επιτέλους φρένο και τέλος πρέπει να μπει στον κανιβαλισμό που γίνεται από τα Media σχετικά την ζωή του Μπάμπη και της Καρολάιν πριν ή και μετά το φόνο.

Που βρήκε η μητέρα της Καρολάιν 50.000 ευρώ για το οικόπεδο και άλλα 20.000 ευρώ που φέρεται να έδωσε στον Μπάμπη 10 μέρες πριν τη δολοφονία και γιατί τα πήρε ο Μπάμπης και αν τα πήρε τελικά και πόσα ήταν αυτά και σε ποιανού όνομα γράφτηκε το οικόπεδο και ποιος πλήρωσε το φέρετρο και ποιος πλήρωσε τη μεταφορά είναι πλέον ανούσιες πληροφορίες και τσάμπα μελάνι που το μόνο που κάνουν είναι να κανιβαλίζουν τη ζωή και αξιοπρέπεια ενός ζευγαριού με τραγικό φινάλε.

Η δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την τραγική αποκάλυψη ότι δολοφόνος και ο άνθρωπος που στέρησε από το παιδί τους την μητέρα ήταν ο ίδιος ο άντρας της θα τελειώσει με την καταδίκη του δολοφόνου στο δικαστήριο όμως μέχρι τότε θα πρέπει να ρίξει αυλαία από τα social media και τα μ.μ.ε. γιατί η διακίνηση τέτοιων πληροφοριών μόνο καλό δεν κάνει στην προσπάθεια των γονιών της καρολάιν και κυρίως τη μητέρα της να μεγαλώσουν με ηρεμία και ασφάλεια τη μικρή Λυδία.

Διαφήμιση

Θα πρέπει να σεβαστούν τη μνήμη της 20χρονης κοπέλας και να σταματήσουν οι δημοσιογράφοι να σκαλίζουν τα ίδια και τα ίδια

ΌΧΙ άλλο Τι φίλεψε η μάνα, αν έδωσε μέλι, αν ήταν θυμαρίσιο και αν τρώγανε φρέσκα αυγά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ρια αντωνιου Koolnews

Ρία Αντωνίου: Εκστασιασμένη με τη νίκη της Ιταλίας βγήκε από τα ρούχα της και το βίντεο έγινε viral

Η Βίκυ Κάβουρα παίζει με τα αρκουδάκια της και το Instagram παίρνει φωτιά. Θα τη δούμε στο Dancing with the stars;