in

Δολοφονία Καρολάιν: Αυτή είναι η αλήθεια. Ετσι ο Μπάμπης έπνιξε την 20χρονη

Αυτή είναι η αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία της Καρολαιν στις 11 Μαΐου του 2021 από τα χέρια του άντρα της Χαράλαμπου Αναγνωστοπουλου.

Ήταν τελικά έγκλημα εκ προμελέτης

Ναι. Μπορεί να μην έχει τα χαρακτηριστικά του εγκλήματος το οποίο έχει προ μελετηθεί και έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια από τον ίδιο τον δράστη μέρες πήγε εβδομάδες πριν, όμως από τη στιγμή που είχε το χρόνο να αποφασίσει να δολοφονήσει τη γυναίκα του έστω και αν η απόφαση αυτή πάρθηκε μέσα σε μία ή δύο ώρες τότε ναι μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα.

Διαφήμιση

Το ζευγάρι τσακώθηκε ο Μπάμπης σκέφτηκε να δολοφονήσει τη σύζυγό του και το υλοποίησε. Αυτό που εκ των υστέρων προσπάθησε να κάνει και δεν τα κατάφερε είναι με τα υπάρχοντα διαθέσιμα μέσα να κρύψει την πράξη του.

Έτσι αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από το καταγραφικό άφησε τη γυναίκα του να κοιμηθεί πήρε το μαξιλάρι και βρήκε τον τρόπο ώστε και να αποφύγει τις εκδορές από την αντίσταση της Καρολαιν αλλά και να της επιφέρει τον θάνατο τελικά με ασφυξία.

Στη συνέχεια της αφαίρεσε κάποια χρυσαφικά τα όποια και έβαλε μέσα στην μοτοσυκλέτα του στο ντεπόζιτο της βενζίνης και τα πέταξε αργότερα στα σκουπίδια. Ο λόγος που το έκανε αυτό είναι για να φανεί ξεκάθαρα ως κλοπή από τους δράστες.

Ο δράστης Κρατείται ακόμα στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ μέχρι να πάει για απολογία την Τρίτη στον εισαγγελέα. Σήμερα δέχτηκε επισκεπτήριο, συγκεκριμένα ήΉρθε ο αδερφός του και του έφερε ρούχα και ένα βιβλίο που ζήτησε ενώ επίσης προμηθεύτηκε και μία τηλεκάρτα για να μπορεί να επικοινωνεί με τους οικείους του.

Η πιθανολογούμενη ποινή που θα λάβει ο Μπάμπης από το δικαστήριο θα είναι ισόβια συν 10 χρόνια για τη δολοφονία του σκύλου και ο εκτιμώμενος χρόνος στον οποίο θα μείνει μέσα στη φυλακή αναμένεται να είναι περίπου τα 16 χρόνια. Σήμερα είναι 33 πρόκειται να βγει σε μία ηλικία κοντά στα 50

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM Ειρήνη Στεριανού: Στα Κουφονήσια με το σκυλάκι της

Viral Video: Θυμάσαι τον Ραλφ Μάτσιο απο το Καράτε Κιντ; Πως είναι σήμερα;