in

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Για αυτό τον σκότωσα – Το 2008 λίγο πριν το γάμο μου και υπό την επήρεια αλκοόλ…

Στο φως έρχεται η απολογία της 38χρονης γυναίκας, κατηγορούμενης για το έγκλημα που συγκλόνισε τη Χαλκίδα και την ελλάδα. Η ίδια, αναζητώντας μια εξήγηση στις πράξεις της, παραθέτει μια εκδοχή των γεγονότων που φωτίζει το ψυχολογικό και συναισθηματικό πλαίσιο που την περιέβαλλε εκείνη την περίοδο. Σύμφωνα με την απολογία της, τα γεγονότα ξεδιπλώνονται σε μια σειρά επεισοδίων, αρχίζοντας από μια ερωτική συνεύρεση με το θύμα τον Οκτώβριο του 2008, ένα γεγονός που φαίνεται να έχει σημαδέψει την πορεία της ζωής της. Η κατηγορούμενη περιγράφει με λεπτομέρεια τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα αυτή η συνάντηση, μιλώντας για στιγμές αδυναμίας, σύγχυσης και στενοχώριας, ενώ τονίζει την κατάσταση της ψυχολογικής της ευπάθειας.

Η κατηγορούμενη αναφέρει στην απολογία της

«Με τον Σάκη η γνωριμία μας έγινε μέσω του συζύγου μου. Λίγες ημέρες πριν το γάμο μας, στις 14 Οκτωβρίου του 2008 ο Σάκης ήρθε στο σπίτι που φτιάχναμε για να τοποθετήσει κάποια ντουλάπια. Την ημέρα εκείνη ήμουν πιεσμένη από τις προετοιμασίες του γάμου σε συνδυασμό με ένα μικροκαβγά που είχα με τον άνδρα μου, ο οποίος με στενοχώρησε.

Ζητούσα στήριξη την οποία πίστεψα πως βρήκα στο πρόσωπο του Σάκη. Όσο ήταν στο σπίτι μας, προσπαθούσε, υποκριτικά, να με παρηγορήσει και να με βοηθήσει να ξεπεράσω τη στενοχώρια μου. Μου ζήτησε να πιούμε ένα ποτό. Ενώ είχαμε καταναλώσει 3-4 ποτά, με αγκάλιασε και με οδήγησε στον καναπέ του σαλονιού και άρχισε να με φιλάει. Του ζήτησα να σταματήσει καθώς σε λίγες ημέρες θα παντρευόμουν και ήξερε ότι αγαπάω τον άνδρα μου που όπως έλεγε ήταν φίλος του.

Του ζήτησα να φύγει όπως και έγινε. Επειδή είχα ζαλιστεί από το ποτό, πήγα στην κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσα για να συνέλθω. Λίγη ώρα μετά, ένιωσα έναν άνδρα πάνω μου και πίστεψα ότι είναι ο σύζυγός μου. Τον ρώτησα, «ήρθες» και μου είπε «ναι». Στη συνέχεια τον ρώτησα αν ήθελε να ανοίξω το φως γιατί ήξερα ότι άρεσε στο σύζυγό μου να με βλέπει και μου απάντησε «όχι». Ήμουν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια του αλκοόλ. Δεν αντέδρασα αλλά κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης φώναξα το όνομα του άνδρα μου. Τότε, ο Σάκης απάντησε « ποιος… ο Σάκης είμαι. Τότε, σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε από το σπίτι.

Σηκώθηκα ταραγμένη και προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Αποφάσισα ότι έπρεπε να μη το πω στο σύζυγό μου φοβούμενη τις συνέπειες. Λίγες ημέρες μετά τηλεφώνησα στον Σάκη. Βρεθήκαμε στο μαγαζί του συζύγου μου ενώ αυτός έλειπε. Εκεί με διαβεβαίωσε ότι το περιστατικό θα έμενε μεταξύ μας» είναι οι ισχυρισμοί της κατηγορουμένης.

Ένα μήνα μετά την περιγραφόμενη από την ίδια ερωτική συνεύρεση με το θύμα, έγινε ο γάμος και για δύο χρόνια όλα κύλησαν ομαλά χωρίς ο άνδρας της να γνωρίζει το παραμικρό. Τότε, ο σύζυγός της δέχτηκε, όπως φέρεται να υποστηρίζει, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα.

«Αρχές του 2011 ο σύζυγός μου δέχτηκε μία ανώνυμη κλήση. Του έλεγαν να με μαζέψει και να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι του. Με ρώτησε αν είχε συμβεί κάτι ανάμεσα σ εμένα και τον Σάκη. Του είπα «όχι» αλλά δεν πείστηκε. Για 1,5 χρόνο ζήσαμε έναν εφιάλτη γιατί ο σύζυγός μου ζήλευε και ανέφερε υπονοούμενα διαρκώς . Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα ηρέμησε και για δέκα χρόνια ζούσαμε ευτυχισμένοι» φέρεται να υποστήριξε η 38χρονη.

Η 38χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως ένα μήνα μετά του γάμο του Σάκη με τη Νάνσυ, στα τέλη δηλαδή του καλοκαιριού του 2021, ο σύζυγός της δέχτηκε και πάλι μία ανώνυμη κλήση.

«Στα τέλη του καλοκαιριού του 2021 ο σύζυγός μου δέχτηκε πάλι ένα τηλεφώνημα με το οποίο τον ενημέρωναν ότι εγώ με τον Σάκη έχουμε εξωσυζυγική σχέση. Τότε, ξεκίνησε και πάλι ο εφιάλτης. Με πίεζε να του πω την αλήθεια. Ενάμισι μήνα μετά, του αποκάλυψα το περιστατικό και του είπα ότι από τότε δεν είχε ξανασυμβεί. Αποφάσισα να μιλήσω στον Σάκη για να μάθω τον λόγο που με διέβαλε, μιλώντας σε τρίτους για τη συνεύρεση που είχαμε και για να μιλήσει στο σύζυγό μου και να του εξηγήσει τι είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια. Ο Σάκης αρνήθηκε να αναλάβει τις ευθύνες του. Λίγο καιρό μετά ο σύζυγός μου συναντήθηκε με τον Σάκη και του ζήτησε να μείνει μακριά μας.

Έκτοτε, η ζωή μας άλλαξε. Ο άνδρας μου ένιωθε απατημένος και προδομένος. Είχαμε συνεχώς εντάσεις και καυγάδες. Άρχισα να αισθάνομαι μόνη μου, να κλαίω και να αυτοτραυματίζομαι. Ζήτησα βοήθεια από τον πνευματικό μου. Επισκέφθηκα νευρολόγο και ψυχίατρο και στα τέλη του 2022 ξεκίνησα συνεδρίες και έλαβα αγωγή για έξι μήνες την οποία διέκοψα μόνη μου. Τον Μάιο του 2023 πήγα σε άλλον ψυχίατρο, διέκοψα για λίγο και ξεκίνησα εντατικά από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους» ήταν οι ισχυρισμοί της 38χρονης.

Μιλώντας στο T-live η σύζυγος του θύματος περιέγραψε πως μετά το γάμο τους, ξεκίνησαν οι ενοχλήσεις από την κατηγορούμενη.

Με κάθε λεπτομέρεια φέρεται να περιέγραψε όλες τις κινήσεις της τα ξημερώματα του Σαββάτου αλλά και το λόγο που αποτέλεσε, σύμφωνα με την ίδια, τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

«Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα έναν τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με είχε εξευτελίσει ο Σάκης. Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και ν’ αναλάβει τις ευθύνες του. Στις 6 το πρωί ξεκίνησα να ντύνομαι αθόρυβα. Πήρα δυο μαχαίρια από την κουζίνα και έφυγα. Ήξερα την ώρα που ο Σάκης έφευγε γιατί είχαμε συναντηθεί πολλές φορές στο δρόμο όταν πήγαινα με το σύζυγό μου στη δουλειά. Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου.

Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντας το μαχαίρι του είπα «πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί». Μου απάντησε « Άντε μωρή κ…, πάρε δρόμο» και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω. Αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο, μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας, έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στη τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω» ισχυρίστηκε η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Daniella Jones η πιο sexy εικαστικός: Αυτό είναι τέχνη. Βγάζει selfie με τα έργα της και ξεπουλάει

Ανέκδοτο: Η ξανθιά και το τζίνι …!Τρελό γέλιο