in

Δημήτρης Ξανθόπουλος: Πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» – Ποιος θα είναι ο ρόλος του;

«Η σειρά περιγράφει τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, την ιστορία της οικογένειάς του και τι τον οδήγησε στην αγιοσύνη» αναφέρει ο 47χρονος ηθοποιός

Την Τετάρτη 9/2, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη νέα ιστορική – βιογραφική σειρά, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA. Ο 47χρονος ηθοποιός υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη, τον πατέρα του Αγίου Παϊσίου.

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού Μορφές το 2000. Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία του στις παραστάσεις «Ελίζα», «Το Αθάνατο Νερό» και «Λάσπη», ενώ συμμετείχε, μεταξύ άλλων, στις τηλεοπτικές σειρές «Καρυωτάκης», «Έρωτας Μετά» και «Η Τούρτα της Μαμάς».

«Η σειρά περιγράφει τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, την ιστορία της οικογένειάς του και τι τον οδήγησε στην αγιοσύνη. Ο πατέρας του Αγίου Παϊσίου είναι αυτός που αναλαμβάνει να φέρει τους υπόλοιπους Φαρασιώτες στην Ελλάδα. Η σκηνή που με συγκίνησε είναι όταν ο Θεός αποκαλύπτεται στον Παΐσιο» δήλωσε αρχικά για την πολυαναμενόμενη σειρά «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Διαφήμιση

«Ο Παΐσιος Έξαρχος υποδύεται τον Παΐσιο σε μικρή ηλικία. Δε νομίζω να γίνει ηθοποιός. Ο Άγιος Παΐσιος ήταν λαϊκός άνθρωπος. Μιλούσε στις ψυχές των ανθρώπων» πρόσθεσε.

«Την περίοδο της καραντίνας, παράτησα τα social media, γιατί βαρέθηκα. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα όσα συνέβαιναν στο θέατρο και μέσα στο σπίτι μου. Έχω δύο παιδιά. Προσπαθώ να είμαι σε επαφή με ανθρώπους που μου κάνουν καλό» εξομολογήθηκε, τέλος, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=REX0vrv-ht4

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Συνατσάκη: Με νέο αγαπημένο κούρεμα και χρώμα

Φαίη Σκορδά: Γενέθλια για την παρουσιάστρια και έκπληξη στο πρωινό. Πόσα έκλεισε; Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας;