Δημιουργήστε το σπίτι των ονείρων σας στα Praktiker

Το Φθινόπωρο είναι περίοδος αλλαγών, γι’ αυτό και αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε τον χώρο σας και να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο υπέροχο καταφύγιο για όλη την παρέα ή την οικογένεια. Τα Praktiker, με τον Κατάλογο Σπιτιού και Διακόσμησης, υπόσχονται να σας δώσουν την απαραίτητη έμπνευση αλλά και καθοδήγηση για να ανανεώσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, κάνοντας μικρές έξυπνες αλλαγές ή ολοκληρωτικές ανακαινίσεις.

Φροντίζετε και εμπλουτίζετε το φοιτητικό σας σπίτι; Μετακομίζετε με την οικογένεια σας; Θέλετε να δώσετε μία νέα πνοή στο αγαπημένο σας δωμάτιο; Στις 148 σελίδες του Καταλόγου, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα έπιπλα και φωτιστικά, είδη διακόσμησης, κατάλληλα για κάθε στυλ και budget, που θα δώσουν νέα πνοή στον χώρο σας.

Έπιπλα για το καθιστικό και την τραπεζαρία, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο, είδη για την κουζίνα και το μπάνιο, λευκά και οικιακά είδη, ηλεκτρικές συσκευές, μαξιλάρια σε αμέτρητα χρώματα και σχέδια και άλλα πολλά σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε και να κάνετε τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς. Για να οργανώσετε την αναζήτησή σας, στην ενότητα index θα βρείτε συγκεντρωμένα ανά κατηγορία όλα τα προϊόντα, ενώ στο praktiker.gr και στα 16 καταστήματα θα βρείτε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία. Ιδιαίτερα στα καταστήματα μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας Praktiker για να σας καθοδηγήσει στις αγορές σας και να σας προτείνει προσωποποιημένες λύσεις.

Σκουληκότρυπα που οδηγεί σε άλλο γαλαξία μπορεί να υπάρχει στον Γαλαξία μας

34 Φωτογραφίες που είναι αστείες , WTF , παράξενες και δροσερές και βρήκαμε σήμερα!