in

Δες αν έχουν παραβιάσει το Email σου και πότε. ΔΙΑΔΩΣΤΕ να σωθει κόσμος. 600.000 email κλάπηκαν χτες

Με τη διαρροή δεδομένων πάνω από 600.000 Ελλήνων χρηστών του Facebook και συνολικά πάνω από 550 εκατομμύρια χρηστών σε όλο τον κόσμο μιλάμε πραγματικά για το κλέψιμο του αιώνα.

Δες εδώ τώρα αν σου έχουν κλέψει τα στοιχεία και πότε έγινε αυτό

Ένα χρήσιμο online εργαλείο, για να ξέρεις αν προσωπικά σου στοιχεία έχουν υποκλαπεί και πότε

Με την εγγύηση του koolnews Θα σας δώσουμε ένα link όπου θα πρέπει να δώσετε το email σας θα γίνει αναζήτηση στη βάση του δεδομένων και από κάτω θα δείτε πόσες παραβιάσεις του email σας υπάρχουν

Διαφήμιση

Το ότι έχει γίνει διαρροή του email σας δεν σημαίνει απαραίτητα και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε απλά το δικό σας e-mail και συνήθως μαζί με άλλα προσωπικά σας στοιχεία έχει μπει σε λίστες που διανέμονται δεξιά και αριστερά.

Τις περισσότερες φορές το e-mail αυτό ακολουθεί πληροφορίες για το φύλο την ηλικία και δυστυχώς ακόμα και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου

Τις προηγούμενες ημέρες επιβεβαιώθηκε η διαρροή πάνω από 600.000 ηλεκτρονικά e-mail από χρήστες του Fac
ebook. Η διαρροή αυτή αφορά όνομα επίθετο ηλεκτρονικό email ηλικία Facebook προφίλ και για αρκετούς τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου.

Είναι μία διαδικασία την οποία θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιος που έχει το email σας και το κινητό σας τηλέφωνο Μπορεί με κάποιο τρόπο να ζητήσει ανάκτηση ενός password από κάποιο site ή όπου αλλού έχετε εγγραφεί με αυτά. Είναι η γνωστή διαδικασία fishing

ΒΑΛΤΕ ΤΟ EMAIL σας εδω και δειτε αν το έχουν παραβιάσει

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ 1 ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Συνήθως, το πρόβλημα έκθεσης ενός λογαριασμού μεγεθύνεται από την κακή συνήθεια των περισσοτέρων χρηστών να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό πρόσβασης σχεδόν παντού. Με αποτέλεσμα, όταν κάποιος υποκλέψει τα στοιχεία πρόσβασης σε έναν λογαριασμό να έχει τελικά πρόσβαση σε ακόμα περισσότερους και μερικές φορές στο σύνολο της ψηφιακής τους ζωής.

Επιπλέον, ακόμα και αν κάποιος χρησιμοποιεί διαφορετικά passwords (όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί σε θέματα ψηφιακής ασφάλειας), η πρόσβαση στα στοιχεία ενός λογαριασμού του και η διαρροή συγκεκριμένων πληροφοριών, όπως η ημερομηνία γέννησης, κάποιο τηλέφωνο ή οι απαντήσεις σε ερωτήσεις που χρησιμοποιούνται για την επαλήθευση της ταυτότητάς του (οι λεγόμενες μυστικές ερωτήσεις), διευκολύνει όποιον δοκιμάσει να παραβιάσει και κάποιον άλλον λογαριασμό του.

Η εν λόγω μηχανή αναζήτησης είναι μια πρωτοβουλία του Troy Hunt, στελέχους της Microsoft από την Αυστραλία και επιπλέον περιέχει αρκετές πληροφορίες για εκατοντάδες επιθέσεις παραβίασης βάσεων δεδομένων τα τελευταία δέκα χρόνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Discover Dogs: Φεστιβάλ σκύλου στη Θεσσαλονίκη

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρώην κορίτσι του τροχού της τύχης σου δείχνει το… γατάκι της. Φωτογραφία