in

Δες αμέσως το χέρι σου: Εχεις το γράμμα Μ στις γραμμές της παλάμης σου; Μάθε τι είναι αυτό το σπάνιο φαινόμενο

παλαμη γραμμα μ

Οι γραμμές της παλάμης έχουν κατά το παρελθόν είχαν σχετιστεί με μαντεία και συγκεκριμένα τη χειρομαντεία
Κομπογιαννίτες προέβλεπαν τα μελλούμενα με το αζημείωτο βέβαια με βάση τις γραμμές των χεριών και όλοι έχουν συμφωνήσει για τη σπανιότητα του γράμματος Μ
Για τα μελλούμενα δε συμφωνούμε αλλά αυτό όμως που έχει μπορεί να έχει σχέση είναι η αποτύπωση στο σώμα στοιχείων του χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Τι συμβολίζει το γράμμα Μ στο χέρι μας

Σύμφωνα με τον Jon Saint-Germain συγγραφέα βιβλίων όσοι έχουν αυτό το γράμμα είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί, φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι άνθρωποι.
Ακόμα, μπορούν εύκολα να καταλάβουν τις προθέσεις των άλλων ή εάν κάποιος ψεύδεται, γεγονός που τους κάνει εξαιρετικούς δικαστές.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη σημασία έχει το κατά πόσο κάποιος έχει αυτό το σύμβολο στην αριστερή ή την δεξιά του παλάμη.
Για εκείνους που είναι δεξιόχειρες, το σύμβολο έχει «δύναμη» εάν είναι στο αριστερό χέρι. Για τους αριστερόχειρες ισχύει το αντίθετο.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
μορα

Μόρα: ΕΡΕΥΝΑ. Τι είναι η Μαύρη Σκιά που έρχεται στον ύπνο μας;

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Τα καλύτερα συνθήματα που γράφτηκαν σε τοίχους στην Ελλάδα. Viral εικόνες.