in

Δεν υπάρχει σωτηρια – Η Ρία Αντωνίου με αθλητικό σορτσάκι και δαντελένιο τοπάκι βγάζει selfie και μοιράζει υπογλώσσια

ρια αντωνιου

Η Ρία Αντωνίου μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές και άκρως αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μπορεί μεν να εξαφανίζεται για αρκετό διάστημα από τα social αλλά όταν επιστρέφει και δούμε ειδοποίηση ότι υπάρχει δημοσίευση της πρέπει να βγαίνει έκτακτο και αυτό γίνεται και τώρα!

Πριν λίγο καιρό η Ρία Αντωνίου είχε δημοσιεύσει δύο βίντεο στα οποία φοράει αθλητικό σορτσάκι και κάνει νάζια στην κάμερα!

Διαφήμιση

Τα νάζια συνεχίζονται και χωρίς αθλητική περιβολή αφού στο επόμενο βίντεο μέσα από αυτοκίνητο η Ρία Αντωνίου φορώντας τη ζώνη ασφαλείας βρίσκεται στη θέση του οδηγού και παίζει με την camera.

Φοράει ένα δαντελένιο τοπάκι και η ζώνη χωρίζει και τονίζει το εντυπωσιακό της μπoύστo. Αυτό άλλωστε ήταν και το ζητούμενο για την όμορφη περσόνα που διαπρέπει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία!

Φήμες ήθελαν τον Νίκο Kοκλώνη να έχει προσεγγίσει τη Ρία Αντωνίου με στόχο να εμφανιστεί το just the two of us! Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως της Ελληνίδας καλλονής την κρατούν μακριά όμως κάτι μας λέει ότι σε κάποιο επόμενο κύκλο θα έχουμε τη δυνατότητα να την απολαύσουμε και να επικαιροποιήσει και στο Ελληνικό κοινό την απήχηση της!

Μέχρι τότε δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram και μοίρασε υπογλώσσια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Ύμνος στο λευκό κολάν της – Έτσι το 1,58 γίνεται 2 μέτρα. Η φωτογραφία από πίσω διέλυσε το Instagram

Μπριγκίτε Νίλσεν: Τόπλες το Τούμπανο στα 59. Με γούνα και ανοιχτά πόδια η φωτογραφία που τρέλανε και τον Σιλβέστερ Σταλόνε