in

Χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου και έφυγε για Παρίσι. Με ποιον πήγε;

Κατερινα καινουργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε με τον Φίλιππο Tσαγκρίδη και έφυγε για Παρίσι

Εργασιοθεραπεία ταξίδια και φίλοι είναι η καλύτερη συνταγή για να περάσεις όσο πιο ανώδυνα τουλάχιστον το πρώτο διάστημα ενός χωρισμού πόσο μάλιστα όταν αύριο είναι και η ονομαστική γιορτή του πρώην συντρόφου της Φίλιππου

Διαφήμιση

Με ποιον πήγε στο Παρίσι η Καινούργιου;

Έτσι λοιπόν στο αεροπλάνο μπήκε μαζί με την φωτογράφο της, την κοπέλα ππου την βάφει, την άλλη που της κάνει μαλλιά και ακόμα μία φίλη και ταξίδεψαν στην πόλη του φωτός οπου σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου θα δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες στο Instagram προωθώντας ρούχα τις επόμενες ημέρες.

Ο λόγος έτσι κι αλλιώς του ταξιδιού είναι ξεκάθαρα επαγγελματικός για αυτό και ακολούθησε όλο το τιμ που φροντίζει για την εικόνα της.

Γιατί χώρισε η Κατερίνα Καινούργιου;

Όσο για την αιτία του χωρισμού αρκετοί από το περιβάλλον του γόνου της εφοπλιστικής οικογένειες θεωρούν ότι δεν ταίριαζε το προφίλ της Κατερίνας Καινούργιου δίπλα στον Φίλιππο. Όχι η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου αφού είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος αλλά το προφίλ που βγάζει προς τα έξω.

Ο ίδιος φέρεται να μην είχε κανένα θέμα με την παρουσίαση στην τηλεόραση αφού αυτή είναι η δουλειά της, όμως το κομμάτι με την υπερέκθεση στα social media και τις φωτογραφίες με το Photoshop που εμφανίζουν κυριολεκτικά έναν άλλον άνθρωπο είναι κάτι το οποίο δεν άρεσε γενικότερα στο περιβάλλον!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση
κοκκινα νυχια

Νύχι: Έχτισε νύχια στο σπίτι με μαγειρική σόδα και κόλλα.Έτσι θα το κάνεις και εσύ. Viral video

Μαυρη παρασκευή

Black Friday: Πότε ξεκινούν οι προσφορές της Μεγάλης Παρασκευής;