Χειρουργεί τη γυναίκα από την πρώτη μέρα του γάμου: Δείτε πως είναι το σώμα της σήμερα

Ο Phillip και η Άννα παντρεύτηκαν και ξεκίνησαν την οικογένειά τους. Ο Φίλιπ συχνά εξέφραζε το ενδιαφέρον του στο να της κάνει χειρουργική επέμβαση, αλλά αρχικά δεν ήθελε η ίδια.

Εκείνο το διάστημα, η Άννα γέννησε το δεύτερο γιο τους το 2005. Συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει την αίσθηση της αυτο-ομορφιάς και δεν ήταν ευχαριστημένη με την κοιλιά της μετά το μωρό.

Η Άννα βοηθούσε τον Phillip στην πρακτική του που πραγματοποιούσε στο Μαϊάμι και συχνά έβλεπε γυναίκες της δεκαετίας του ’60 να περπατούν έξω από το γραφείο του συζύγου της με όμορφα σώματα.

Τελικά, η Άννα αποφάσισε ότι ήθελε να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό της. Έτσι, ξεκινώντας στα τριάντα της χρόνια, ο Phillip ξεκίνησε τον «επανασχεδιασμό» στη σύζυγό του.

Τα τελευταία 11 χρόνια, ο μετασχηματισμός της Άννας περιελάμβανε επέκταση μαστού, λιποαναρρόφηση, βελτιώσεις στον πισινό, Botox και πολλά άλλα. Είναι περήφανος για τον εαυτό του και για ότι πρόσφερε στην Άννα, ενώ επίσης λατρεύει τα αποτελέσματα.

Τώρα, όταν οι πελάτες του Phillip έρχονται για πλαστική επέμβαση, τους λέει ότι η σύζυγός του είναι το δικό του μοντέλο!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τον μετασχηματισμό της Άννας.

Πηγή: viralman.gr

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Γάτα: 5 Αλήθειες για τον Ύπνο τους

Δημοσκοπηση χαλκιδα δημοτικες εκλογες

Δημοσκόπηση Χαλκίδα: Πρώτος ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης για την ΚΑΠΑ Research