in

Χαμός στο Survivor: Ασταμάτητος ο Μάριος, είναι ξανά μαζί με την Ελευθέρια, “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα την Καρολίνα

Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος και τα ερωτικά τρίγωνα

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν πρόκειται να βγει εκτός επικαιρότητας εύκολα αφού οι αποκαλύψεις δεν σταματούν να έρχονται από το νησί του Άγιου Δομίνικου.

Διαφήμιση

Αυτή τη φορά έρχεται στο φως η αποκάλυψη πως εκτός από την Καρολίνα Καλύβα είχε ερωτική σχέση και με άλλη συμπαίκτρια του.

Ο ίδιος προκάλεσε αντιδράσεις για τη σχέση του με την Καρολίνα, η οποία είχε σχέση με τον Μπο έξω από το παιχνίδι. Οι επισκέψεις του σε μια καλύβα στο δάσος έγινε viral, την ώρα που ο Κύπριος φέρεται να είχε συνδεθεί ερωτικά με την Ελευθερία Ελευθερίου, πριν μπει στο παιχνίδι.

Η τραγουδίστρια όμως μπήκε και αυτή στο Survivor και ακολούθησε ένας επικός καυγάς με τον Μάριο Πρίαμο, τον οποίο μάλιστα αποκάλεσε και “ντροπή της Κύπρου”, επειδή το… έπαιζε σε διπλό ταμπλό.

Ωστόσο, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Μάριου, ο οποίος έβαλε και επισήμως στον πάγο την Καρολίνα μπροστά στην Ελευθερία, κάπως ηρέμησαν τα πράγματα και ”έσβησε” η ένταση μεταξύ τους.

Χαμός στο Survivor: Ασταμάτητος ο Μάριος, είναι ξανά μαζί με την Ελευθέρια, “πλήρωσε” με το ίδιο νόμισμα την Καρολίνα

Survivor: Ξανά μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου ο Μάριος Πρίαμος

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Σκαφίδα, οι δυο τους κινούνται ελεύθερα στη ζούγκλα και συζητούν τα θέματά τους. Έτσι λοιπόν είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ζευγάρι θα είναι και πάλι κοντά, με την Καρολίνα να βρίσκεται στην Ελλάδα και να παρακολουθεί τις εξελίξεις από… πολύ μακριά πλέον, μπαίνοντας εκείνη στη θέση της Ελευθερίας. “Οn camera προσπαθούν να μη φανεί, αλλά είναι μαζί”, δήλωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Τα ερωτικά τρίγωνα στο Survivor All Star

Ακόμη μια είδηση όμως θα ταράξει τα νερά της σχέσης τους στα επόμενα επεισόδια. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Πρωινό μας”, η Ελευθερία Ελευθερίου αναμένεαι να ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο, αν έχει συμβεί κάτι και με άλλη κοπέλα μέσα στο παιχνίδι. Η απάντηση που θα λάβει θα είναι… θετική.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας θα απαντήσει ξεκάθαρα πως έχει συνυπάρξει ερωτικά και με άλλη παίκτρια και μάλιστα θα μάθουμε και το όνομα της.

Τί να πούμε… Είπαμε ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών αλλά έτσι όπως πάει δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει. Και αυτός ο Μάριος μέσα στο ριάλιτι βρήκε να τα κάνει όλα; Αν τον συγχώρεσε η Ελευθερία καλώς αλλά δεν είναι και λίγα τα επανωτά χτυπήματα που έχει δεχτεί από εκείνον.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Το σωστό το Doggy Style – Η Γεωργία Σάλπα ποζάρει με… τα κουτάβια της

Καρναβάλια τέλος: Μετά τη σάμπα έρχεται η Σάρα Σαμπάιο. Ξαπλώνει στη Ferrari και τα μοστράρει