in

Camila Cabello: Τα πέταξε στο ΠΑΡΙΣΙ και διέλυσε το instagram. Κανεις δε κοίταγε τον πύργο του Άιφελ

Η Camila Cabello είναι μία μίξη από Κούβα και Μεξικό, 100% λατίνα και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας!

Χωρίς να ανήκει ακριβώς σε αυτό που στο μυαλό μας έχουμε ως λατίνα σεξοβόμβα, η Καμίλα Καμπέγιο έχει το δικό της λατινοαμερικάνικο στυλ που τη διαφοροποιεί από όλες τις άλλες!

Διαφήμιση

Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας που εκφράζει τα συναισθήματα της όπως όλοι εμείς. Όποτε είναι ερωτευμένη πέφτει με τα μούτρα, όταν είναι χωρισμένη πέφτει στα πατώματα και όταν βγαίνει με τις φίλες της και ακούει καλή μουσική χορεύει αλλά και πίνει μέχρι το πρωί!

Για αυτό έχει καταφέρει να αποτελεί ίνδαλμα για τη νεολαία και να έχει πάνω από 60 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media!

Η Camila Cabello βρέθηκε στο Παρίσι, πόνεσαν τα πόδια της, ήταν στα χειρότερά της όπως σχολίασε, όμως δεν δίστασε και δημοσίευσε ένα σετ με φωτογραφίες μπροστά στον Πύργο του Άιφελ με αποτέλεσμα να κάνει τους παρευρισκόμενους αντί να κοιτάνε το αξιοθέατο της Γαλλικής πρωτεύουσας να έχουν στρέψει τα βλέμματα προς την λατίνα τραγουδίστρια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

GNTM: Βγήκε με το νεγκλιζέ και πήραμε τη Μαίρη Βιτινάρος από πίσω. Ακολούθα μας να δεις φωτογραφίες

Μαρία Κορινθίου: Ξυπόλητη και άνετη κάθεται στο δρόμο, χαμογελά και τραβά την προσοχή σου