in

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Με τον swag Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε φωτογραφία από τα 90’s

Η Britney Spears είπε να θυμηθεί τα παλιά και πιο συγκεκριμένα την δεκαετία που υπέγραψε την δόξα της. Στο πλάι της τότε είχε και τον DiCaprio.

Όχι δεν ήταν ζευγάρι, αλλά η Britney Spears και ο σαφώς πιο επιτυχημένος σήμερα Leo, ήταν πολύ καλά φιλαράκια, αφού και κοντινή ηλικία είχαν και ξεκίνησαν ταυτόχρονα την πορεία τους προς την κατάκτηση της κορυφής.

Εκείνη το έκανε πολύ γρήγορα και γι΄αυτό έπεσε με την ίδια ταχύτητα, εκείνος το έκανε με πιο σταδιακό τρόπο και κατάφερε να διατηρηθεί για πολλά χρόνια στον αφρό. Και θα το κάνει για πολύ καιρό.

Διαφήμιση

Η Πέμπτη είναι για το Instagram η μέρα που θυμάσαι τα παλιά και γι΄αυτό την λένε Throwback Thursday. Και η Britney Spears πριν κατι εβδομαδες είχε στην κατοχή της ένα τρομερό ντοκουμέντο να μας δείξει, το οποίο έρχεται από την δεκαετία του ’90 και πιο συγκεκριμένα το 1999.

Μαζί με τον DiCaprio, κάθονται σε έναν καναπέ, ίσως σε κάποιο πάρτι, σε μια χρονιά που ο DiCaprio έχει αρχίσει να εκμεταλλεύεται την επιτυχία του Τιτανικού και η 18χρονη τότε Britney έκανε τα πρώτα της βήματα με την επιτυχία του Hit Me Baby.

Οι δυο τους φοράνε καπέλο και ο DiCaprio ποζάρει με μια κίνηση αλά Spock στο χέρι, δείχνοντας ότι γνώριζε το swag πολύ πριν γίνει μόδα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τζένιφερ Λόπεζ: Έσκυψε τα έδειξε και κόντεψε να φάει 2 χρόνια φυλακή – Φωτογραφία

Σαρια

Αυτά είναι τα πιο όμορφα «μυστικά» νησιά του πλανήτη: Ποιο ελληνικό βρίσκεται ανάμεσά τους;