Μπoυρδέλo κάνει ριάλιτι με πελάτες του! Θες να πάρεις μέρος;

Ριάλιτι σε… οίκο ανοχής κάνει θραύση στην Πράγα, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες των καλλίγραμμων καλλονών και ο υπόλοιπος κόσμος το… οφθαλμόλουτρο!
Στο «Big Sister» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να υπογράψει μία δήλωση οτι επιτρέπει να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν μέσω Ίντερνετ οι επιδόσεις του.
Σύμφωνα με την οποία Βάζεις την τζίφρα λοιπόν, βάζεις και 10 ευρώ και οι 40 καλλονές του «Big Sister» σε περιμένουν με τα μπουρνούζια στο λόμπι και την σάουνα του «κόκκινου» σπιτιού!
Τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας γίνονται πλέον με «αέρα»…

πopνοστάρ.Μάλιστα, τα δωμάτια στα οποία εκτυλίσσεται η δράση δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο εξοπλισμένα τηλεοπτικά στούντιο, αφού 58 κάμερες παρακολουθούν και καταγράφουν το καθετί.

Μέχρι σήμερα, περίπου 8.000 σκηνές με πελάτες επί τω έργω είναι διαθέσιμες για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την μηνιαία συνδρομή των 29,95 για να πάρουν μάτι.
To εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο, μιας και το site δέχεται τουλάχιστον 15.000 επισκέψεις την ημέρα!Τα δε κορίτσια -εκτός από την δημοσιότητα- απολαμβάνουν και την παχυλή αμοιβή των 5.000 ευρώ μηνιαίως, όσα δηλαδή παίρνει και ο πρόεδρος της Τσεχίας!

Πopvoγραφία στο internet. Σε βλέπω. Ξέρω πολύ καλά τι κάνεις μπροστά στο pc σου

Άμα έχεις βιώσει κάποια από αυτά τα 29 σημάδια, τότε είσαι ένας γεννημένος πνευματικός θεραπευτής!