in

Μπιλ Μάχερ: Οποιος στηρίζει την ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ισοδυναμεί με δολοφονία. Δανάη Μπάρκα ακους; Αφροδίτη Λατινοπούλου εσυ;

Εάν οι άνθρωποι είχαν λίγο αυτοέλεγχο, πολλά προβλήματα υγείας θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Το σώμα μας δεν είναι εξοπλισμένο για να χειριστεί 100 επιπλέον κιλά λίπους.

Η καρδιά, οι πνεύμονες, οι αρθρώσεις μας είναι όλα πιεσμένα. Δεν λέω ότι όλοι πρέπει να μοιάζουν με σούπερ μόντελ – απλώς όχι 100 κιλά υπέρβαροι.

Η κυρία Δανάη Μπάρκα μπορεί Σαφώς ελεύθερα να δείχνει το σώμα της από τη στιγμή που έχει επιπλέον κιλά και είναι εντάξει με αυτό και κανείς δεν της λέει να μην το κάνει! Όμως σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται υπερθεματίζει και για το πάχος!

Διαφήμιση

Όπως αντίστοιχα ένας γιατρός που καπνίζει μπορεί να καπνίζει και να δημοσιεύει τη φωτογραφία με το τσιγάρο αλλά δεν χρειάζεται να υποστηρίζει πως το κάπνισμα κάνει καλό η να λέει καπνίστε ελεύθερα

Δειτε ένα Εξαιρετικό video του Bill Maher, στο οποίο εξηγεί ότι το κύμα υποστήριξης στην παχυσαρκία ισοδυναμεί με δολοφονία.

Μεταξύ άλλων λέει: “εάν με οποιοδήποτε τρόπο συμμετέχεις σε αυτόν τον χαρμόσυνο πανηγυρισμό της λαιμαργίας, ο οποίος είναι σε εξέλιξη στις μέρες μας, τότε τα χέρια σου είναι βαμμένα με αίμα. Τελεία και παύλα.”

Σε άλλο σημείο αναρωτιέται αν έχει δει ποτέ κανείς κανέναν παχύσαρκο 90χρονο.

Κάντε τον κόπο να δείτε το βίντεο και ας αλλάξουμε μυαλά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κάιλι Τζένερ: Τότε που αναστάτωνε τους συμμαθητές της με το μαγιό της αδερφής και 2 φίλες της μαζι! Φωτογραφίες

Ανέκδοτο: Η ξανθιά, η μελαχροινή και η διευθύντρια …! Τρελό γέλιο