in

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η πιο εντυπωσιακή, κομψή εμφάνιση με Chanel

H Αντίγονη Κουλουκάκου, η οποία έχει κάνει φέτος επιτυχία μέσα από την σειρά «Γη της Ελιάς», διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο στιλ, ενώ σε κάθε της εμφάνιση κάνει την διαφορά.

Η γνωστή ηθοποιός θυμίζει Ιταλίδα σταρ και η ομορφιά της είναι αδιαμφησβήτητη. Οι εμφανίσεις της πάντα έχουν ένα ενδιαφέρον και είναι πάντα στη μόδα και μίνιμαλ.

Σε πρόσφατες ασπρόμαυρες αναρτήσεις της στο Instagram την είδαμε με total Chanel look.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η Κουλουκάκου φοράει ένα λευκό σακάκι Chanel, μαζί με ασορτί φούστα και ένα nude τοπάκι. Στη μέση της έχει τυλίξει ασημένιες ζώνες και σειρές από πέρλες, για να τονίσει το σύνολο.

Σε μια άλλη φωτογραφία, της ίδιας σειράς, προτίμησε ένα total black σύνολο, πάλι από τον οίκο Chanel. Φοράει ένα μάξι φόρεμα, με σειρές από πέρλες και μεγάλο κόψιμο στο πόδι. Κοιτάει τον φακό και χαμογελάει, με ένα υπέροχο μαύρο μπλέιζερ και μπότες μέχρι το γόνατο.

Τώρα, θα πάμε σε ένα τελείως διαφορετικό στιλ. Από το κομψή Chanel εμφάνιση, μεταφερόμαστε στη casual Ugg. Σε πρόσφατο story της την είδαμε με ένα ακόμα total black look, αλλά αντί για μπότες, με φλατ παπούτσια της εταιρίας Ugg.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φοράει ένα μαύρο κολάν, μαζί με μαύρο πουλόβερ και τέλειες ulta mini Uggs παπούτσια, σε καφέ απόχρωση. Η ηθοποιός κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό με έντονο σκούρο κραγιόν και δίπλα της βρίσκεται ο αγαπημένος σκύλος της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Θωμαή Απέργη: Η κορμάρα της ΖΑΛΙΖΕΙ. Πώς τα καταφέρνει; Αυτό είναι το μυστικό

Κατερίνα Στικούδη: Φωτογραφία στον καθρέφτη. Σου δείχνει την πίσω κίνηση και τα μαλλιά ράστα