ΑΝΤΕΧΕΙΣ; Δες την Ελεονώρα Μελέτη μέσα στην ΠΑΝΑΔΑ με μουστάκι και λεκέδες

Ελεονώρα Μελέτη

H Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστό πως της αρέσει να μοιράζεται τους προβληματισμούς της και τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε πρόσφατη ανάρτησή της η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στα stories της φυσικές φωτογραφίες του προσώπου της στις οποίες φαίνεται πως έχει πανάδες στο πάνω χείλος. Στη μία ποζάρει μόνη της και στην άλλη αγκαλιά με την κόρη της Αλεξάδρα. Ένας διαδικτυακός της φίλος, λοιπόν, έσπευσε να σχολιάσει στη φωτογραφία το εξής: «Μουστάκι έχει ή μου φαίνεται;».
Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε στο σχόλιο, λέγοντας: «Ναι έχω μουστάκι. Εμένα να….

ρωτάς. Όχι τους τρίτους στο προφίλ μου. Είναι “μουστάκι” από πανάδες και όχι από τρίχες. Είναι ορμονικό και με την εγκυμοσύνη έγινε χειρότερα. Εμένα δε με πείραξε που με ρώτησες. Ανήκω στις τυχερές που ο άντρας τους δηλώνει ερωτευμένος ακόμα και αν έχουν μουστάκι. Υπάρχουν όμως και γυναίκες που έρχονται σε δύσκολη θέση όταν θίγεις την εμφάνισή τους, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά. Και να ξέρεις πως τα αυθεντικά αρσενικά είναι διακριτικά».

Έπειτα, ακολούθησε μία έντονη στιχομυθία ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον follower της με την ίδια να σχολιάζει δημόσια: «Κρίμα στη γυναίκα του».

Διάβασε περισσότερα
Τραμπ μαλλια

Θυμαστε τον Ντόναλντ Τράμπ με κίτρινα μαλλιά; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ. Δες πως έγινε η τρίχα του. Viral με ασπρα μαλλια

ανεκδοτο-χαλκιδικη-ωτο-στοπ

Ανέκδοτο: Ένας νταλικέρης πάει στη Λάρισα φορτωμένος με κότες , στο δρομο του κάνει ωτοστόπ μια κοπέλα ….! Τρελό γέλιο