in

Άνια Ρούμπικ: Με γόβες και σκίσιμο στο φόρεμα τρώει το παγωτό και “χύνεται” στο γραφείο – Φωτογραφίες

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, πάντα τραβάει τα βλέμματα επάνω της. Όταν, μάλιστα, την ντύνει ένα “έξυπνο” ρούχο που αναδεικνύει τα προσόντα, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό! Όταν τρώει μάλιστα και παγωτό εκεί τα πράγματα ξεφεύγουν και δίνουν νέα διάσταση στη φαντασία μας

Η παγκοσμίου φήμης supermodel Άνια Ρούμπικ, μας έκανε για άλλη μια φορά να παρατηρήσουμε την άψογη φυσική της ομορφιά, τον εξωπραγματικό της προσωπικό χαρακτήρα και την απέριττη θηλυκότητά της μέσα από μια απλή, αλλά πρωτότυπη φωτογράφηση.

Η Ρούμπικ, φωτογραφήθηκε μέσα σε ένα γραφείο, ενώ τρώει παγωτό. Μία αληθινή και αυθόρμητη στιγμή, που ξεφεύγει από τα στερεότυπα της πασαρέλας, αλλά παραμένει εξίσου εντυπωσιακή. Το άψογο μακιγιάζ της, οι τέλειες αναλογίες της και η λαμπερή επιδερμίδα της δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, που αναδεικνύεται με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Διαφήμιση

Το φόρεμα αναδεικνύει τις ατέλειωτες καμπύλες της, αφήνοντας πολλά σημεία του σώματός της ακάλυπτα.

Η φωτογράφηση αυτή, εκτός από την ομορφιά της Άνιας, αναδεικνύει και την προσωπικότητά της. Το παγωτό, η απλή καθημερινή ενέργεια, η χαλαρή στάση, όλα αυτά αποτυπώνουν μια γυναίκα που αντιμετωπίζει τη ζωή με αυθορμησία και αισιοδοξία, διατηρώντας πάντα την αυτοπεποίθηση και την γοητεία της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χαλκίδα: Πέθανε η λαχειοπώλης Μπέλα ή “Τσίου”

Survivor Ελλάδας: ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΑ – Ποια βίλα στη Γλυφάδα; Πήγε στο ριάλιτι και παίρνει Porsche