in

Αγγελική Νικολούλη: Θυμάστε τη Δολοφονία ΑΛΕΞ; ΤΕΛΟΣ

Πριν λίγους μήνες έκλεισε και μπήκε στο αρχείο για πάντα η υπόθεση δολοφονίας και εξαφάνισης του 11χρονου Αλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια το 2006.
Για να θυμόμαστε ο μικρός Γεωργιανής καταγωγής Αλεξ δεχόταν άγριο μπουλινγκ από τους συμμαθητές του ωσπου στις 3 Φεβρουαρίου του 2006 πάνω σε κάποια συνηθισμένη παρενόχληση ο μικρός σπρωχτηκε έπεσε χτύπησε και σκοτώθηκε.
ΟΙ συγγενείς των παιδιών που συμμετείχαν στο έγκλημα φρόντισαν να εξαφανίσουν το σώμα του μικρού και να απλωσουν ένα πέπλο σιωπής πάνω απ την πόλη.
Πάρα το γεγονός ότι τα παιδιά ομολογησαν την πράξη τους, εφόσον δεν βρέθηκε το σώμα του μικρού δεν μπορούσαν να απαγγελθουν κατηγορίες, έτσι το έγκλημα παρέμεινε ατιμώρητο για πάνω απο μια πενταετια, όταν και χάρη στην επιμονή της μητέρας του παιδιού συγγενείς και δράστες οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη όπου υπήρξαν κάποιες καταδίκες αντιστρόφως ανάλογες ομως της βαρύτητας του εγκλήματος.
Ενα παιδί 11χρονων στα αζήτητα εξ αιτίας της σιωπής που οι λίγοι, δυστυχώς, επέβαλαν στους πολλούς της απροθυμία και των παραβλεψεων της αστυνομίας.
Μόνο μια λέξη ντροπή!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
nina lotsarh

Νίνα Λοτσάρη: Μπήκαμε στο website της και πάθαμε πλάκα με αυτο το VIDEO

ΣΟΚ απο Αγγλία για τον Τουρισμό. Δες τι νόμο ψήφισε