Ανέκδοτο: Τα φιδίσια παπούτσια και ο κύριος κώστας ! Τρελό γέλιο

Ο κύριος Κώστας και η κυριά Φρόσω είναι παντρεμένοι για 50 χρόνια και έχουν περάσει τα 70 σε όλη του τη ζωή ο κυρ Κώστας ονειρευόταν ένα ζευγάρι παπούτσια από δέρμα κροκοδείλου και αποφάσισε ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή για να τα πάρει. Μπαίνει λοιπόν στο σπίτι του με τα καινούρια του παπούτσια και ρωτάει τη γυναίκα του: – Γυναίκα βλέπεις κάτι το διαφορετικό επάνω μου; – Τι το διαφορετικό μπορεί να έχεις Κώστα μου; Φοράς το ίδιο πουκάμισο όπως πάντα και το ίδιο παντελόνι όπως πάντα… Ο κυριος Κώστας δεν το έβαλε κάτω πήγε στο υπνοδωμάτιο ….

και έβγαλε όλα του τα ρούχα εκτός από τα παπούτσια του και ξαναβγήκε έξω. – Τώρα βλέπει κάτι διαφορετικό επάνω μου; την ξαναρωτά. – Τι το διαφορετικό Κώστα μου; Κρέμεται προς τα κάτω όπως πάντα… του απαντά η κυρά-Φρόσω. Προσβεβλημένος ο κυρ-Κώστας βάζει τις φωνές! – Ακριβώς! Και ξέρεις γιατί κρέμεται προς τα κάτω; Γιατί κοιτάζει τα καινούρια μου παπούτσια! και η κυρα φρόσω του λέει – Τότε καλύτερα να αγόραζες καινούργιο καπέλο !

Νάσος Μπετούγιας

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα!

Η Ντορεττα Παπαδημητρίου αν και χρόνια χωρισμένη δε βγαζει την προσωπική της ζωη και δε της έχουν χρεωσει και πολλούς πέρα απο...το Γιώργο Αγγελόπουλο Η αλήθεια είναι πως και η ίδια η ηθοποιός έχει δηλώσει πως επειδη είναι μητέρα και σέβεται την ιδιότητα της αυτη αυτός που θα εμφανίσει θα είναι και αυτός ο οποίος θα έχει τα προσόντα να μπει σε όλη τη ζωή της Αφου λοιπον η σχέση της Φαιης Σορδά αποκαλυφθηκε ήρθε πλέον ωρα να... μαθουμε και τα της Ντορέττας η οποία έχει δηλώσει: Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πω «αχ, τώρα δεν θέλω σχέση». Είμαι ανοιχτή γενικότερα στη ζωή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Οπότε, τέτοιου είδους περιορισμούς δεν τους βάζω. Αν έρθει στη ζωή μου ένας άνθρωπος ο οποίος θα είναι κατάλληλος για μια σχέση, γιατί όχι; Γιατί να μην την κάνω; Δεν καταλαβαίνω τι είναι το «δεν θέλω σχέση». Αν γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου σήμερα ή την επόμενη ώρα τι θα γίνει ;

Τον ΓKOMENO της Σκορδα τον ΜΑΘΑΜΕ, Τι τρέχει όμως με τη Ντορεττα Παπαδημητρίου;

Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβας: Θυμαστε το ΑΝΤΕΞΑ; Δες ποιο Heavy Metal τραγουδι ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ