ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ: Το πιο μεγάλο θαυμα είναι όταν ο παπάς θέλει να…

Γέλιο

Ήταν ένας ορθόδοξος ιερέας, ένας μουσουλμάνος και ένας ραβίνος και συζητούσαν για το ποιανού θρησκεία είναι η καλύτερη. Έτσι άρχισαν να λένε ποια θρησκεία κάνει μεγαλύτερα θαύματα.
– Λέει ο ορθόδοξος: εκεί που ψάρευα στην μέση του πελάγους πιάνει μια τρομερή τρικυμία οπότε τι να κάνω προσεύχομαι στον Θεό και ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω τρικυμία και στην μέση λάδι η θάλασσα.
– Αυτό δεν είναι τίποτα λέει ο Μουσουλμάνος. Εγώ μια φορά που είχα πάει στην έρημο πιάνει μια τρομερή αμμοθύελλα οπότε προσεύχομαι στον Αλλάχ και…

ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω αμμοθύελλα και στην μέση όπου βρισκόμουν γαλήνη.
Αγοράστε ανδρικά αθλητικά παπούτσια
– ΑΑΑ, αυτά δεν είναι τίποτα λέει ο Ραβίνος. Ο δικός μου θεός να δείτε τι έκανε. Πριν να πάω στην Συναγωγή καθόμουν σε ένα παγκάκι και δίπλα μου έρχεται και κάθεται μια πανέμορφη ξανθιά.
Εκεί που καθόμασταν μου λέει θέλω να το κάνουμε. Εγώ όμως δεν μπορούσα γιατί ήταν Σάββατο και ως γνωστόν το Σάββατο εμείς οι Εβραίοι δεν κάνει να εργαζόμαστε τι να κάνω λοιπόν προσεύχομαι στον θεό και ξάφνου το θαύμα έγινε γύρω γύρω Σάββατο και στη μέση Κυριακή.!!!!!!!!!!!!!!!

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

GNTM spoiler ΓΝΤΜ αποχωρηση

GNTM SPOILER: Ποτε Ξεκουμπιζεται η ΕΛευθερια Όλες οι αποχωρήσεις. Gntm ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΑΝΕΚΔΟΤΑ με ΓΙΑΤΡΟΥΣ: Τα τοπ 3 ανεκδοτα όλων των εποχών. Για τρελό γέλιο