ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι ο ΜΠΑΜΠΗΣ στην κηδεία του. Τρελό γέλιο

Εταιρια προϊόντων ευεξίας θέλει να προσλάβει εναν υπάλληλο και ανάμεσα στα άλλα προσόντα που ζητάει, θεωρεί απαραίτητη την θετική ενέργεια του υποψηφίου. Μετά από αναρίθμητες συνεντευξεις, ο διεθυντής της εταιρίας εχει καταληξει σε τρεις υποψηφιους, απο τους οποίους θα προσλάβει μόνο τον εναν.
Για να καταλήξει σε αυτόν, ο διευθυντής αποφασίζει να κάνει σε όλους την καθοριστική ερωτηση: “Αν είχες τη δυνατότητα να παρευρίσκεσαι στην κηδεία σου, τι θα ήθελες να ακούσεις να λένε στον επικήδειό σου για σένα;”…
Ο πρώτος υποψήφιος απαντά: “Εγώ θα ήθελα ν’ ακούσω πως ο Μήτσος γλέντησε τη ζωη του στο έπακρο, είχε μόνο φίλους, ξενύχτησε, ήπιε, έφαγε και τώρα που έφυγε είναι σα να χάσαμε την ψυχή της παρέας”
Ο δευτερος ειπε: “Εγώ θα ήθελα να λέγανε πως ο Θοδωρής ήταν υπόδειγμα φίλου, οικογενειάρχη, συναδέλφου, έζησε μια ζωή χωρίς να αδικήσει κανέναν, και τώρα που έφυγε θα τον θυμόμαστε όλοι με αγάπη”
Και ο τρίτος υποψήφιος απάντησε: “Εγώ θα ήθελα να ακούσω… “Ρε σεις… ο Μπάμπης κουνιεται”

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Power of Love: VIDEO ΣΟΚ Οι Τσουλες Ελενα Χριστίνα κανουν…Το είδε κ η Μαρία Μπακοδήμου

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: 3 ΞΑΝΘΙΕΣ σε ένα ερημικό νησι και κλασσικά βρισκουν το μαγικό λυχνάρι. Πολύ γέλιο