Ανδρέας Μικρούτσικος: Λίγο πριν το Big Brother ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Πως καταστράφηκε οικονομικα;

Ανδρέας Μικρούτσικος

O Ανδρέας Μικρούτσικος ηταν για μια 15ετία το μεγαλο όνομα στη διασκέδαση στην ιδιωτική τηλεόραση. Εβγαλε χρήματα αλλά έζησε και ζει μια μεγάλη οικονομικη καταστροφη.
Τα χρήματα που εβγαλε τα επενδυσε σε μια εταιρία για κατασκευή τηλεοπτκών στουντιο. Τοσα χρονια μεσα στην πιατσα θεωρησε οτι αυτο το βήμα θα ηταν μια πραγματική ευκαιρία και θα ήταν αν η τηλεόραση δεν έπεφτε στην κρίση!
Οι παραγωγες μειώθηκαν τα κόστη έπεσαν τα ριάλιτι επικράτησαν οι επαναλήψεις βγήκαν από το συρταρι το Mega έκλεισε και ετσι η ζήτηση για στουντιο μηδενίστηκε σχεδον. Το πλάνο για απολπληρωμή ερους της επένδυσης απο τα έσοδα χαθηκε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος βυθισμένος στα χρέη έπεσε στην…

καταθλιψη. Οπως ομως εχει παι κ η Σοφία Βόσσου χρόνια ζευγαρι ο Ανδρέας είναι δίδυμος και οπως καθε διδυμος ειναι σα το φοινικα, οταν αποφασίσει να επιστρέψει θα επιστρεψει και θα αναγενηθεί απο τις σταχτες του!

Ο Μικρούτσικος ακομα παραμένει μακρια απο τα φωτα της δημοσιότητας και ισως ολος αυτος ο ντόρος γυρω απο το όνομά του για τηνπαρουσίαση του Big Brother τουκανει καλό και αποτελέσει τη σπίθα να επιστρεψει τηλεπτικά αλλα και στη ζωη γενικότερα!


x factor

X Factor απο τα ΦΑΡΣΑΛΑ: Την έδιωξαν και δινει πονο στο Instagram

Ανεκδοτο: Ειναι μια ΧΗΡΑ TOYMΠΑΝΟ στο ΒΟΥΝΟ κ αν δεις καραβι στο βουνό…νινι λενε το χει ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ