in

Αναστασία Βοσκανίδου: Το ανέβασε κατά λάθος. Toπλες σε βίντεο με τα μαλλιά στο στήθoς η παίκτρια του ριάλιτι. Με μαγιό και τακoύνια σε άλλο


Η Αναστασία Βοσκανίδου έχει μία συμμετοχή στο the bachelor, το ριάλιτι αγάπης της τηλεόρασης του Alpha, όταν διεκδίκησε την καρδιά και το μονόπετρο από τον Παναγιώτη Βασιλάκο και μία προσπάθεια συμμετοχής στο GNTM όταν την έκοψαν eπειδή είχε κάνει αισθητικές επεμβάσεις!

Αν πήγαινε φέτος, η πανύψηλη καλλονή θα είχε σαφώς μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει μέσα στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας, αφού οι πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις φέτος θα είναι by default, ξεκινώντας μάλιστα από την κριτική επιτροπή!

Η Αναστασία Βοσκανίδου κέρδισε από τη συμμετοχή της, ή την προσπάθεια συμμετοχή της στα ριάλιτι και την τηλεόραση αναγνωρισιμότητα, την οποία εξαργυρώνει πλέον στις πίστες!

Διαφήμιση

Η καλλονή από την Αλεξανδρούπολη εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει ξεκινήσει το τραγούδι και έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη! Επίσης έχει ταξιδέψει και έχει τραγουδήσει σε αρκετά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Ελληνική επαρχία.

Εκτός από το λαϊκό πρόγραμμα με το οποίο έχει ξεκινήσει, η Αναστασία Βοσκανίδου έχει σκοπό να δοκιμαστεί και σε κάτι πιο σύγχρονο, που αγγίζει τη νεολαία, αυτό της τραπ μουσικής!

Αυτό που σίγουρα αγγίζει τη νεολαία αλλά και όλους τους υπόλοιπους, είναι το προφίλ της στο instagram. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύει έχουν βοήθησε ώστε περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι να πατήσουν το like και η Σία τους αποζημιώνει!

Όπως με αυτά τα δύο βίντεο όπου φορώντας το μαγιό της, καπέλο, ψηλά τακoύνια και κρατώντας τσάντα είναι έτοιμη για βραδινή έξοδο και να μοιράσει και υπογλώσσια στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο χωρίς σouτιέν ξαπλωμένη στο κρεβάτι σιγοτραγουδά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: 2 ομοφυλόφιλoι τσακώνονταν…ο ένας έλεγε ότι γεννιέσαι ομοφuλόφιλoς και ο άλλος ότι …! Τρελό γέλιο

Μίνα Αρναούτη: Μπροστά της η Γουάντα Νάρα και τα μπαλκόνια της, γατάκι. Και από τα ήσυχα! Φωτογραφία