in

Άλκης Κούρκουλος: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ – Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του Μελίτα Κουτσογιάννη

Ο Νίκος Κούρκουλος παντρεύτηκε την πρώτη γυναίκα του τη Μελίτα Κουτσογιάννη το 1966 μετά από ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του θεάτρου Rex, όταν εκείνη πήγε να τον συγχαρεί για την ερμηνεία του στην παράσταση «Η γειτονιά των αγγέλων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, όπου έπαιζε με την Τζένη Καρέζη.

Καρπός του έρωτά τους αλλά και του γάμου τους που κράτησε 21 χρόνια ήταν δύο παιδιά, ο Άλκης Κούρκουλος αλλά και η κόρη τους Μελίτα την οποία ο Νίκος Κούρκουλος επέμενε να δώσει το όνομα της γυναίκας του που υπεραγαπούσε.

Δες τη Μελίτα Δεξιά

Διαφήμιση

Ο Άλκης Κούρκουλος ακολούθησε επάγγελμα του πατέρα του ενώ η Μελίτα ασχολείται με την επικοινωνία και τη διαφήμιση!

Πριν λίγα χρόνια ο Άλκης Κούρκουλος είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στο προφίλ του στο instagram που εμφανιζόταν η μητέρα του Μελίτα Kουτσογιάννη μαζί με την κόρη του Μελίτα Κούρκουλου

Ήταν μια τρυφερή φωτογραφία της μητέρας του, η οποία είχε τη γιορτή της. «Χρόνια πολλά, μάνα» έγραψε ο ηθοποιός στο Ιnstagram, συνοδεύοντας την ευχή του με ένα ενσταντανέ της με την εγγονή της, κόρη της συνονόματης κόρης της.

Η όμορφη μαμά του Αλκη χαμογελάει, όπως και η πιτσιρίκα, η οποία μάλιστα κρατάει κι ένα λευκό λουλούδι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου – Μπέτυ Μαγγίρα: Συζητάνε για τα…γουνάκια τους! Να φοράτε βρακάκι μη παίρνει αέρα! Viral βίντεο

Ματιές στο Παρελθόν. Ελένη Μενεγάκη: Γυμνή με τα μαλλιά στο στήθος. Φωτογραφία για να στοχεύεις