in

Αλίνα Καμπάεβα, το «υπερόπλο» του Βλαντιμιρ Πούτιν. Είναι Player

Το κορίτσι που ξετρέλανε τον Βλαντιμίρ Πούτιν και είδε τις μετοχές του να… εκτοξεύονται χάρη στη σχέση του με τον Ρώσο πολιτικό, ακούει στο όνομα Αλίνα Καμπάεβα.

Με καταγωγή από του Ουζμπεκιστάν και μια ασυνήθιστη «πλαστικότητα» στο κορμί της, η Αλίνα φαίνεται πως… το έχει και με την πολιτική, μιας και έγινε βουλευτής της Κρατικής Δούμας το 2007.

Με αναλογίες που κολάζουν και κορμί – λάστιχο, η 39χρονη πρωταθλήτρια ενόργανης με τις πολλαπλές επιτυχίες στο χώρο του αθλητισμού, κατάφερε να γίνει πασίγνωστη χάρη στη σχέση της με τον Πούτιν, ενώ εικάζεται πως τα δύο παιδιά της έχουν πατέρα τον πανίσχυρο αυτό άνδρα.

Διαφήμιση

Γεννηθείσα το 1983, ξεκίνησε τη ρυθμική σε ηλικία 4 ετών. Η προπονήτριά της, Ιρίνα Βίνερ, είπε: «Δεν πίστευα στα μάτια μου» όταν την είδα για πρώτη φορά. Η Καμπάεβα συνδύαζε ευκινησία και ευλυγισία, δύο καθοριστικά στοιχεία για τη ρυθμική γυμναστική.

Έκανε το ντεμπούτο της το 1996 και αναδείχθηκε νικήτρια το 1998 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ κατέκτησε το χάλκινο λόγω ενός λάθους με το στεφάνι. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στην Αθήνα το 2004 κατέκτησε χρυσό.

Η Καμπάεβα, «η πιο ευλύγιστη γυναίκα της Ρωσίας», όπως αποκαλείτο κάποτε, όταν αποσύρθηκε είχε 18 μετάλλια από παγκόσμια πρωταθλήματα και 25 από ευρωπαϊκά, πέραν των ολυμπιακών της. Ωστόσο δεν γλίτωσε το στίγμα του ντόπινγκ, καθώς το 2001 βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία.

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Βλαντιμίρ Πούτιν, η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα, Αλίνα Καμπάεβα, δήλωσε στη διάρκεια τηλεοπτικού show ότι έχει ήδη γνωρίσει τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε να παντρευτεί… Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σοφία Βεργκάρα: ΔΗΛΩΣΗ που ΣΟΚΑΡΕ. Αιμορραγώ μεσα στο φόρεμα. θα πάω να μικρύνω το στήθος μου

GNTM: Η Μαίρη Βιτινάρος ραπάρει και στα καπάκια τραγουδάει Βέρτη. Viral video