in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Συμβόλαιο ο γάμος της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο; Δες τι απάντησε

Αλεξάνδρα παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι είναι σε σχέση με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα μίλησε στην κάμερα του Σούπερ Κατερίνα.

Αν ερωτευτώ πολύ και είναι κάτι που δεν θα κρύβεται, ο πρώην σύζυγος μου πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, θα το μάθει έτσι κι αλλιώς ή ίσως το μάθει λίγο νωρίτερα από εμένα!

Διαφήμιση

Δεν απάντησε για το αν είναι σε σχέση με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου, βέβαια όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο λαός!

Τη δική της απάντηση όμως έδωσε για τις φήμες ότι ο γάμος της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο ήταν συμβόλαιο το οποίο κάποια στιγμή έληξε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραδέχτηκε ότι έχει ακούσει τις φήμες όμως κατηγορηματικά δήλωσε ότι δεν ισχύουν και δεν είναι όμορφο να ακουμπάει ο κόσμος χωρίς να ξέρει τέτοια θέματα.

Όσο για το αν εμπιστεύεται τον Αριστομένη Γιαννόπουλο ως πλαστικό χειρουργό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποστομωτικά το δήλωσε ότι πλαστικό χειρουργό και ψυχολόγο δεν αλλάζεις.

Το κομμάτι εμπιστοσύνης στον γιατρό είναι άλλο και πέρα από τα προσωπικά. Φυσικά τον εμπιστεύεται και θα τον εμπιστεύεται πάντα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Nicole Scherzinger: Στη Χαβάη, με μάξι φόρεμα, μαγνήτισε τα βλέμματα

Ζωζώ Σαπουντζάκη ηλικία: Είπε την ηλικία της αλλά τα κουκιά δε βγαίνουν. Πόσο ετών είναι σήμερα;