in , ,

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης χαλαρώνει και φωτογραφίζεται

Διακοπές στην Τουρκία κάνει η 29χρονη επιχειρηματίας

Αναμφίβολα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, με τις καυτές αναρτήσεις της στα social media να κολάζουν τους θαυμαστές της.

Η 29χρονη καλλονή διαθέτει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων, ενώ έχει έντονη δραστηριότητα στο Instagram, καθώς διαφημίζει και η ίδια τα προϊόντα της επιχείρησής της.

To βράδυ της Κυριακής 13/2, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, αναστάτωσε τους περισσότερους από 280 χιλιάδες followers της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες της από το πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης «Four Seasons Hotel Istanbul At The Bosphorus».

Διαφήμιση

Φορώντας μία μπλε, σατέν, μίνι ρόμπα, κάθεται πάνω στον καναπέ και επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ποζάρει με σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση στον φωτογραφικό φακό, με τα ξανθά μαλλιά της να πέφτουν λίγο πιο πάνω από τους ώμους της.

Το μεγάλο παράθυρο, το οποίο βρίσκεται μπροστά της, έχει θέα το απέραντο γαλάζιο, τη θάλασσα, ενώ δίπλα της βρίσκεται ένα βαθύ πιάτο, γεμάτο με φρούτα.

Όπως μαρτυρούν τα δύο στιγμιότυπα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περνά ανέμελες στιγμές στη δημοφιλέστερη πόλη της Τουρκίας, την Κωνσταντινούπολη, και απολαμβάνει πολλές ανέσεις κατά τη διαμονή της στο ακριβό ξενοδοχείο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna: Κάνει έκπληξη στους φαν της, στο Savage X Fenty μαγαζί του Λος Άντζελες

Ηλιάνα Παπαγεώργιου: Ποζάρει με τον μοντέρνο αέρα της Νέας Υόρκης