in

Αιμίλιος Λιάτσος: Με αυτή τη διαίτα το νοσοκομείο είναι εγγυημένο. Δες τι μεγαλοφυές έτρωγε

αιμίλιος λιάτσος

Το πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα για τον Αιμίλιο Λιάτσο αφού λίγο παλαιότερα κάνοντας του κεφαλιού του στο θέμα διατροφής και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς η περιπέτεια με την υγεία του είχε αίσιο τέλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Real News αποκάλυψε το μεγάλο λάθος που έκανε και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.

Διαφήμιση

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος μίλησε για τις δύσκολες αυτές ημέρες αλλά και για τη δίαιτα που τελικά τον οδήγησε στο νοσοκομείο…

«Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλά. Είχα μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά» είπε ο δημοσιογράφος κι εξομολογήθηκε:

«Έκανα μόνος μου μια δίαιτα, «την είδα» και επιστήμονας. Έκανα το εξής… μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γεύμα την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή έτρωγα μόνο κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μια σοκολάτα και όταν επέστρεφα στις τρεις η ώρα το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μία φρουτοσαλάτα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

«H κόρη μου είναι ζωντανή-νεκρή»: Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει η οικογένεια της Όλγας που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 46χρονο σύντροφο της

Ανθή Σαλαγκούδη: Με δαντελένιο φόρεμα ρίχνει το γάντι. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Έτοιμη για Survivor