Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής. Στις «Άγριες Μέλισσες», η αγωνία κορυφώνεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, οι ήρωες παλεύουν με περίπλοκες σκέψεις και έντονα συναισθήματα, οι αποφάσεις «πονούν».
Τι θα δούμε στο απόψε, Πέμπτη 28 Απριλίου:
Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφασή του.
Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες. Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.
Δείτε το τρέιλερ: