Άγριες Μέλισσες SPOILER: Η μεγάλη απόφαση της Ελενας για τον απαγορευμένο της έρωτα με τον…

Αγριες Μέλισσες Spoiler

Άγριες Μέλισσες SPOILER

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα έχουμε απο Δευτέρα στις «Άγριες μέλισσες». Νέοι έρωτες, παγίδες, ανακρίσεις είναι μόνο μερικά απο αυτά που πρέπει να περιμένουμε για να δούμε. Θα καταφέρει ο Προύσαλης να βρει τον ένοχο για την δολοφονία του Γιάννου; Η μεγάλη απόφαση που θα πάρει η Ελένη για τον απαγορευμένο της έρωτα με τον Λάμπρο. Αποκαλύπτονται τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη Ψαθά;

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας 16/12

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του; Την επόμενη μέρα, όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση, το βράδυ, στο καφενείο του χωριού.

Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης τους. Το ίδιο βράδυ, οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά. Την ίδια ώρα, η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν.

Δείτε το trailer

Σακης Τανιμανίδης

Σάκης Τανιμανίδης: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΟΥΣΚΑ. Απο το Survivor στον ΠΑΤΟ Τον έπιασε το κεφάλι του απο…

λακης γαβαλας

Viral Video: ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ. Το Viral κάτι σαν τσιφτετέλι του Λάκη Γαβαλα στο Σπύρο παπαδόπουλο. Τρελό γέλιο